Çeşme Bazlama Kahvaltı'dan sahur müjdesi

Uzun süredir misafirlerinden sahur sofraları için de talep alan markadan müjdeli haber geldi. Çeşme Bazlama Kahvaltı, 23 Mayıs'ı 24 Mayıs'a bağlayan gece yarısı saat 24.00'te kapılarını, anne eli değmiş lezzetlerini özleyenler için açıyor. 24 Mayıs 2019 Cuma günü sabah ezanına dek Çeşme kokan sahur sofralarında sevdikleriyle buluşmak ve sahura özel sürprizleri yaşamak isteyenler, Çeşme Bazlama Kahvaltı'ya davetli!

Çeşme Bazlama Kahvaltı'dan sahur müjdesi
15 Mayıs 2019 - 18:37

Bir anne kız hikayesiyle yola çıkan ve bugün 100'ü aşkın çalışanıyla biri Çeşme'de üçü Nişantaşı'nda olmak üzere toplam dört noktada hizmet veren Çeşme Bazlama Kahvaltı, misafirlerinden gelen yoğun talep üstüne, Ramazan'a özel tek gecelik bir sürpriz yapıyor ve anne eli değmiş lezzetleri özleyenleri Nişantaşı şubelerinde ağırlıyor.


Hem karınları hem de gönülleri doyuran muhteşem kahvaltı sofralarını tek günlüğüne sahura taşıyan Çeşme Bazlama Kahvaltı, 23 Mayıs 2019 Perşembe gece yarısı 24.00'te kapılarını açacak. 24 Mayıs 2019 Cuma günü sabah ezanına dek açık kalacak Çeşme Bazlama Kahvaltı şubeleri, bu özel gün sebebiyle rezervasyon da alacak. Normalde rezervasyon uygulaması bulunmayan Çeşme Bazlama Kahvaltı şubelerinde sahur sofrasını garanti etmek isteyenlere, rezervasyon yaptırmaları tavsiye ediliyor.

Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın benzersiz menüsüne bu özel sahur servisi kapsamında haşlanmış yumurta da eklenecek. Her sabah kapılarını “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla açan, Ege kıyılarının taze, leziz ve sağlıklı kahvaltılarını yılın her günü misafirleriyle buluşturan Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın sahur sofrasında yerini almak isteyenler, 0212 951 06 91 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir ya da belirlenen özel gecede şubelere giderek şansını deneyebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...