Cengiz Abazoğlu'ndan samimi açıklamalar

CENGİZ ABAZOĞLU MODA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Cengiz Abazoğlu'ndan samimi açıklamalar
19 Şubat 2020 - 11:11

Ünlü Modacı Cengiz Abazoğlu, uluslararası eğitim veren Moda Akademisi Altier Academy’nin öğrencileriyle buluştu. Kariyer hikayesini, yaşadığı zorlukları ve gelecekte genç yetenekleri nelerin beklediğini anlatan modacı Cengiz Abazoğlu, genç yeteneklere verdiği seminerde;

"Kumaşçı bir babanın oğlu olarak 20 yaşında moda sektörüne adım attım. Türkiye’de sayısız defileler yapıp, ünlüler ve markalarla çalıştım. 2009 yılında ilk kez Paris Couture Haftası’nda bir defile yaptım. Çok büyük meşakkatli bir yol, arkanızda büyük bir sermaye olması gerekiyor. Yaklaşık 3 defile yaptım o paralarda Ulus’ta bir daire alabilirdim. Herkes kendi topraklarında bir değer olmalı. Ben İstanbul’da otururken Jennifer Lopez bir modelimi beğenmiş telefon geldi ve gönderdik. Siz bir hedef koyunca önünüzde engeller olacaktır. Kulaklarınızı kapatın hedefinize odaklanın inancınızı asla kaybetmeyin hiçbir şekilde yılmayın. Özgün olun, yenilikçi olun, İstanbul ara sokakları bile her kıvrımı size ayrı ilham verir, kendinizi sürekli güncelleyin" dedi.

Seminer sonunda Altier Academy Genel Müdürü Serkan Selamet, değerli katılımlarından dolayı Cengiz Abazoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...