Cemiyet ve sanat dünyası 'yoga' etkinliğinde bir araya geldi

Teknoloji devi Lenovo, Yoga serisi dizüstü bilgisayarları ile bilgisayar dünyasında gerçekleştirdiği büyük yenilik ve dönüşümden esinlenerek düzenlenen geleneksel Yoga etkinlikleri kapsamında 17 Ekim Çarşamba gecesi cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki Lenovo “Yoga Sana İyi Gelir” etkinliğine Ezgi Mola, Fadik Sevin Atasoy, Deniz Akkaya, Ece Doğulu, Elif Engin, Zeynep Tosun ve daha birçok isim katıldı.

Cemiyet ve sanat dünyası 'yoga' etkinliğinde bir araya geldi
18 Ekim 2018 - 12:18

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Yoga serisi dizüstü bilgisayarları ile bilgisayar dünyasında gerçekleştirdiği büyük yenilik ve dönüşümden esinlenerek düzenlenen geleneksel Yoga etkinlikleri kapsamında 17 Ekim Çarşamba gecesi Sait Halim Paşa Yalısı’nda cemiyet, sanat, basın dünyasından davetliler bir araya geldi.

Lenovo’nun ev sahipliğini Ayşe Boyner ve Elif Boyner üstlenirken davete katılan ünlü isimler arasında Ezgi Mola, Fadik Sevin Atasoy, Deniz Akkaya, Ece Doğulu, Elif Engin, Zeynep Tosun yer aldı.

Lenovo Türkiye’nin teknolojiyi en iyi dönüştüren marka olarak astroloji uzmanlarının değişim, dönüşüm ve yenilenme için ideal zaman olarak tarif ettikleri “Yoga Sana İyi Gelir” isimli Lenovo geleneksel Yoga etkinliğine ilgi büyüktü. Etkinlikte Astroloji uzmanı Dinçer Güner davetlilere Jüpiter, Venüs ve Merkür olmak üzere üç gezegenin aynı anda akrep burcunda olduğu 17 Ekim gecesinin tüm burçlara etkisini ve dönüşümü aktardığı bir konuşma gerçekleştirdi. Davetliler konuşmanın ardından gecede zihni ve bedeni yenileyen yoga yaparak kendi dönüşümlerini harekete geçirdiler. Yoga’dan ilham alarak tasarlanan Lenovo Yoga serisi dizüstü bilgisayarlar da teknolojide dönüşümü gerçekleştirirken aynı zamanda kullanıcılarına 4 farklı kullanım şekli, ince ve hafif tasarımı ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...