Carrera Mistral'de Cadılar Bayramı Partisi

İzmir’in en prestijli fitness ve spa merkezlerinden Carrera Mistral, cadılar bayramı kutlaması ile çocuklara güzel bir akşam yaşattı. Carrera Mistral üyelerinin çocuklarına özel düzenlenen gecede eğlenen minikler, cadılar bayramı konseptine uygun kostüm ve makyajlarıyla renkli görüntüler oluşturdu.

Carrera Mistral'de Cadılar Bayramı Partisi
02 Kasım 2018 - 14:06

Toplam 5 bin metrekarelik alanında açık ve kapalı olarak kullanılabilen yüzme havuzu, tırmanma duvarı, cycle stüdyosu, anti gravity, capueira, spa ve Türkiye’de tek olan paddle tenis gibi imkânlarıyla pek çok özel sportif faaliyeti bünyesinde barındıran Carrera Mistral, üyelerin çocuklarına özel düzenledikleri Halloween partisi ile renkli bir akşama sahne oldu.

Eğlenceli oyunlar oynadılar

Cadılar bayramı kapsamında düzenlenen eğlencede çocuklar gönüllerince dans ederken, çuval yarışı, ip çekme gibi beraber oynayabilecekleri oyunlarla hoşça vakit geçirdiler. Özgürce eğlenen çocuklar gece sonunda Carrera Mistral’in hazırladığı hediyeleri aldılar.

Çocukları odak noktasına alarak bir parti düzenlediklerini belirten Carrera Mistral’in Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner, “Özellikle çocuklar son yıllarda tablet veya televizyona mahkûm oldular. Bu sebeple yazın da yaz okulu organize ederek çocuklara hem sportif faaliyetler yaptırdık hem de İngilizce eğitimi vererek gelişimlerine katkı sağladık. Böyle günlerde de çocukları okul stresinden uzaklaştırarak gönüllerince eğlenmeye ve bizim çocukluğumuzda sokaklarda oynanan oyunlarla fiziksel aktivite temelli bir faaliyete yönlendirmek istedik” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...