Canon, ENG Serisi kameralarını Haber Kameramanları Derneği üyeleriyle buluşturdu
Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, geçtiğimiz günlerde Ankara Sheraton Hotel’de yayıncılık sektörü için önemli bir etkinlik gerçekleştirdi.

14 Mart 2023 - 10:33
Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, Aviteng iş birliği ile ENG serisi ürünlerini Haber Kameramanları Derneği üyeleriyle buluşturduğu özel bir etkinlik düzenledi.
Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, geçtiğimiz günlerde Ankara Sheraton Hotel’de yayıncılık sektörü için önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Canon iş ortaklarından Aviteng iş birliği ile Haber Kameramanları Derneği üyesi TV ve haber kanallarından 40 kişinin katılımıyla ilk kez gerçekleşen bu özel etkinlikte birçok Canon ürünü tanıtıldı.Etkinlikte; Canon Eurasia İş Geliştirme Müdürü Erol Sönmez ve Aviteng ekibi tarafından Profesyonel Görüntüleme Sektörü dinamikleri ve pazar yaklaşımı anlatılırken Canon’un ürün portföyünden PTZ, XF605 ve XA Serisi ürünleri hakkında sunumlarla bilgilendirme yapılarak iş akışlarını kolaylaştıran çözümleri paylaşıldı. Katılımcılara ayrıca Canon’un yeni hibrit Cinema EOS kamerası R5 C ile birlikte PTZ CR-N500 & CR-N300, XF605 / XA65 / XA60 ürünlerini inceleme fırsatı sunuldu.
Toplantı esnasında ölümsüzleştirilen anlar Canon sosyal medya hesaplarında yer alırken yoğun ilgi gören etkinliğin düzenli olarak gerçekleştirileceği bildirildi.
- Yeşim Tekoğlu, "Bayraklı'ya Yeni Başkan Yeni Vizyon" Sloganıyla Yola Çıktı
- Sebahattin Karaca, Karşıyaka'da Foça'yı anlattı
- Torbalı’da beklenen oldu! Sıla İlgi Akkaş aday adaylığını açıkladı
- İhsan Yüce'nin bilinmeyen hayat hikayesi
- 'Salçaya Konulan İhracat Kotası Kınık Domatesini Vurdu'
- CHP'li Durmaz iddialı konuştu: 31 Mart'ta Bergama'yı yeniden kazanacağız!
- CHP'li Ali Bor, Bergama belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı
- "AB’den 10 kat fazla ölümlü iş kazası yaşanıyor!"
- TŞOF Başkanı Apaydın'dan sürücülere uyarı: “Kış lastiği uygulaması 1 Aralık’tan 25 Kasım’a çekildi”
- 'Önümüzdeki 20-30 yılda 'su kıtlığı' yaşayan bir ülke olmamız bekleniyor'
YORUMLAR