Canon, ENG Serisi kameralarını Haber Kameramanları Derneği üyeleriyle buluşturdu

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, geçtiğimiz günlerde Ankara Sheraton Hotel’de yayıncılık sektörü için önemli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Canon, ENG Serisi kameralarını Haber Kameramanları Derneği üyeleriyle buluşturdu
14 Mart 2023 - 10:33

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, Aviteng iş birliği ile ENG serisi ürünlerini Haber Kameramanları Derneği üyeleriyle buluşturduğu özel bir etkinlik düzenledi. 

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, geçtiğimiz günlerde Ankara Sheraton Hotel’de yayıncılık sektörü için önemli bir etkinlik gerçekleştirdi. Canon iş ortaklarından Aviteng iş birliği ile Haber Kameramanları Derneği üyesi TV ve haber kanallarından 40 kişinin katılımıyla ilk kez gerçekleşen bu özel etkinlikte birçok Canon ürünü tanıtıldı. 
 
Etkinlikte; Canon Eurasia İş Geliştirme Müdürü Erol Sönmez ve Aviteng ekibi tarafından Profesyonel Görüntüleme Sektörü dinamikleri ve pazar yaklaşımı anlatılırken Canon’un ürün portföyünden PTZ, XF605 ve XA Serisi ürünleri hakkında sunumlarla bilgilendirme yapılarak iş akışlarını kolaylaştıran çözümleri paylaşıldı. Katılımcılara ayrıca Canon’un yeni hibrit Cinema EOS kamerası R5 C ile birlikte PTZ CR-N500 & CR-N300, XF605 / XA65 / XA60 ürünlerini inceleme fırsatı sunuldu. 
 
Toplantı esnasında ölümsüzleştirilen anlar Canon sosyal medya hesaplarında yer alırken yoğun ilgi gören etkinliğin düzenli olarak gerçekleştirileceği bildirildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"