Büyükşehir'in "Bisiklet bizden, gezmesi sizden" uygulaması büyük ilgi görüyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi çevre dostu ulaşım ve gezinti aracı bisikletin kent genelinde kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda özel bir kiralama alanı oluşturdu.

05 Ağustos 2022 - 22:57
“Bisiklet bizden, gezmesi sizden”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kentteki bisiklet kullanımını artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Bisiklet bizden, gezmesi sizden” uygulaması büyük ilgi görüyor.İzmir Büyükşehir Belediyesi çevre dostu ulaşım ve gezinti aracı bisikletin kent genelinde kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda özel bir kiralama alanı oluşturdu. “Bisiklet bizden, gezmesi sizden” adı verilen uygulama kapsamında her gün 08.30 ile 23.30 saatleri arasında dileyenler bisikletleri ücretsiz olarak kiralayıp Doğal Yaşam Parkı’na kadar uzanan parkurda keyifli saatler geçiriyor.
15 yaş ve üzerindeki kullanıcıların sadece kimlik karşılığında ve beş saatliğine kiraladıkları bisikletler, spor, eğlence ve keyifli bir dünyanın kapılarını açıyor. Uygulamaya en büyük ilgiyi aileler ve gençler gösterirken, Bostanlı Yasemin Kafe önünden Doğal Yaşam Parkuru’na kadar uzanan parkura manzaranın eşsiz güzelliği eşlik ediyor.

- İyicilik ve Kötücülük Ölçeğinde Türkiye sınırın altında kaldı
- AK Partili Kaya: Karabağlar'ı CHP'nin insafına terk etmeyeceğiz!
- Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan Foça'da...
- Büyük kentlerde yaşamak insani duyguları köreltiyor mu?
- Dünyanın Ekonomisi Türkiye’de Konuşulacak
- Kaçak Yapılaşma İle Mücadele İçin Çalışmalar Sürüyor
- MHP'li Kalyoncu: İzmir bu yönetimi hakketmiyor!
- AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan: ANKAPARK'tan intikam alıyorlar!
- Belediye otobüsünde skandal görüntü: Kadın şoför darp edildi
- İzmir Milletvekili Kaya: "Karabağlar'da hizmet yok, üstüne eziyet var"
- Tabiat, tüketilecek bir ambar olarak görülmemeli…
- Türk halkının yüzde 48'i sinirli
- Tartışılacak reklam görselleriyle ne hedefleniyor?
- Düğünler güç gösterisi aracı haline geliyor!
- "CHP’li Soyer belediyeyi batırdı, esnafın ekmeğine göz dikti"