Büyükşehir 7/24 sahada, Başkan Zolan ekiplerin yanında

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan: “Tedbirlere uyan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum”

Büyükşehir 7/24 sahada, Başkan Zolan ekiplerin yanında
14 Aralık 2020 - 23:13
DENİZLİ EVDE KALDI  BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında 7/24 görev başında olan Denizli Büyükşehir Belediyesinin sahadaki çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, tedbirle uyan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Oluşturduğu nöbetçi ekiplerle 65 yaş üstü vatandaşlar ile acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini gideren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürdü. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 52 farklı bölgesinde görev yapan itfaiye istasyonları, 188 Cenaze, Büyükşehir DESKİ 185 Çağrı Merkezi, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve diğer nöbetçi birimleriyle hizmetlerine devam etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da sokağa çıkma kısıtlamasında ekiplerin çalışmalarını inceledi. Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü'nün eşlik ettiği Başkan Zolan, Emek Caddesi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde mazgal değişimi ve temizliği yapan ekiplerle bir araya geldi. bir süre çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, kolaylıklar diledi. 

“Tedbirlere uyan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum”
Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar için mesai yapan esnafa da hayırlı işler dileyen Başkan Zolan, bölgede görev yapan taksi esnafı ile bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi. Sokağa çıkma kısıtlamasında Büyükşehir ekiplerinin 7/24 sahada olduğunu belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu güzel şehir için taş üstüne taş koyulmasında emeği olan herkesten Allah razı olsun. Tedbirlere uyan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizler sahada vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. İnşallah alınan bu tedbirlerle salgının üstesinden geleceğiz." 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"