Büyükşehir 30 Ağustos coşkusunu denize taşıdı

Tekneler üzerinden su perdesi gösterisi yapılacak

Büyükşehir 30 Ağustos coşkusunu denize taşıdı
28 Ağustos 2020 - 17:46
Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıldönümü coşkusunu denize taşıdı. Tekneler üzerine yerleştirilecek ses, ışık ve görüntü sistemleri ile Yeni Liman-Varyant arasındaki sahil bandında marşlar eşliğinde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk görselleri su perdesine yansıtılarak görsel şölen sunulacak.
 
Zafer Bayramı coşkusunun kentin dört bir yanında yaşanması için farklı etkinlikler düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan gösteri havuzunda marşlar ve Atatürk görselleri ile sunulan muhteşem şovu 30 Ağustos Pazar günü denizde de düzenleyecek. Türk bayraklarıyla donatılmış tekneler Yeni Liman’dan hareket ederek Konyaaltı varyanta kadar olan sahil bandı boyunca ses, ışık ve su perdesi gösterisi yapacak.

4 NOKTADA GÖSTERİ OLACAK
Tekneler saat 20.30’da yeni limandan hareket edecek. Porto Bello Otel, Konyaaltı Kent Meydanı, Olbia Kent Meydanı ve varyantta duracak tekneler sahilde bulunanlara 15’er dakikalık gösteri sunacak. İzleyenlerin gurur dolu anlar yaşamasına vesile olacak gösteri saat 23.00’te sona erecek.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"