Bursa'da trafiğe 'Granfondo' düzenlemesi!

BURSA – Bursa’da trafiğe, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘GranFondo Bursa Uluslararası Bisiklet Yarışı’ etkinliği nedeniyle düzenleme geldi. Bayram ve etkinlik nedeniyle bazı yollar, ulaşıma kapandı.

Bursa'da trafiğe 'Granfondo' düzenlemesi!
30 Ağustos 2020 - 12:51

BURSA – Bursa’da trafiğe, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘GranFondo Bursa Uluslararası Bisiklet Yarışı’ etkinliği nedeniyle düzenleme geldi. Bayram ve etkinlik nedeniyle bazı yollar, ulaşıma kapandı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, düzenlemenin ‘vatandaşların kutlama ve bisiklet yarışını rahat takip edebilmesi, araç ve yaya güvenliğinin sağlanması nedeniyle yapıldığı kaydedildi. Konuya ilişkin açıklamada, “Saat 06:00’dan itibaren Altıparmak’tan Çekirge istikametine giden yol, 08:30’dan itibaren Altıparmak, Heykel, İnönü Caddesi, Büyükşehir Belediyesi binasından itibaren Ankara Caddesi’nden İzmir Yolu istikameti, FSM Bulvarı, 09:30’dan itibaren İzmir yolu istikameti Minteks Kavşağı, Başköy, Akçalar yolu, 10:00’dan itibaren Doğanalan, Eski Mustafakemalpaşa Yolu, Unçukuru, Maksempınar, Kayapa yollarının araç trafiğine kapanması, eş zamanlı olarak Akçalar, Hasanağa ve Kayapa arası yolları,10:30’dan itibaren Kayapa, Çalı, Demirciköy, Misi Köy’den Orhaneli Yolu’na kadar olan kısım ve Orhaneli-Bursa istikameti, Misi Köyü’nden itibaren Odunluk Bölgesi, Mihraplı Köprü, Dik Kaldırım, Hayran Caddesi, TRF. Şb. Md.lüğü, Zübeyde Hanım Caddesi, Çekirge Meydanı, Çekirge Caddesi araç trafiğine kapatılacaktır” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Sözkonusu güzergahlar, 10:45’te Ankara Cd. İzmir istikameti, 11:15’te Başköy ve Akçalaryolu, 12:30’da Demirciköy-Misi yolu, 13:20’da Altıparmak’tan Çekirge istikameti yolu dışında kalan ana arterler ve saat 14:30’da parkur içinde kalan tüm yollar araç trafiğine açılacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Bursa Haberleri 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...