Bucalı öğrenciler hayat bilgisi ödevini Başkan Kılıç'la yaptı

İZMİR - Buca’nın minik öğrencileri, Hayat Bilgisi dersi ödevlerini yapmak için Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ı ziyaret etti.

Bucalı öğrenciler hayat bilgisi ödevini Başkan Kılıç'la yaptı
18 Mart 2021 - 21:28
İZMİR - Buca’nın minik öğrencileri, Hayat Bilgisi dersi ödevlerini yapmak için Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ı ziyaret etti. “Belediye başkanın görevleri ve belediye çalışmaları” hakkında soruları yanıtlayan Başkan Kılıç, elektronik sistem üzerinden Buca’nın planlarını anlattı. 

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, minik öğrencilerin yerel yönetimle ilgili sorularını yanıtladı. Buca Tuğsavul İlkokulu’nun 3’üncü sınıf öğrencilerinden Elif Tulunay ve Muhammet Emir Karahan, Hayat Bilgisi dersinde aldıkları yerel yönetimlerle ilgili ödev kapsamında Başkan Kılıç’ı ziyaret etti.
Minik öğrenciler, “Belediye başkanının görevleri, belediyenin hizmetleri, Buca için yapılacak çalışmalar” hakkında Başkan Kılıç’a sorular sordu.

Çocuklarla birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Kılıç, sorulara tek tek yanıt verdi. Belediyenin görevleri, çalışma ve yönetim şekliyle ilgili bilgiler veren Kılıç, elektronik sistem üzerinden Buca’nın yapısını ve yürütülecek çalışmaları anlattı.  Buca’nın geleceği için ileriye dönük yeşil alanların artırıldığı, çarpık kentleşmenin ortadan kaldırıldığı bir kent için yürütülen imar planı çalışmaları hakkında bilgi verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...