Buca Göl Restoran yenilenen yüzüyle kapılarını açtı 

Buca’nın gözde işletmesi Göl Restoran, yenilenen yüzüyle normalleşme sürecinde kapılarını açtı.

Buca Göl Restoran yenilenen yüzüyle kapılarını açtı 
13 Haziran 2021 - 09:11

Yenilenen Göl Restoran misafirlerini ağırlamaya hazır  

Buca’nın gözde işletmesi Göl Restoran, yenilenen yüzüyle normalleşme sürecinde kapılarını açtı. İç ve dış mekan düzenlemesi ve yenilenen mutfağıyla Buca Gölet Tesisleri’nde misafirlerini ağırlayacak tesiste, cuma ve cumartesi günleri Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu Süleyman Alasulu sahne alacak. 

Buca Belediyesi iştiraki Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler A.Ş (BUCAMAR) tarafından işletilen ve hemşehrilerin uygun fiyata kaliteli hizmet almasını sağlayan tesisleri, kontrollü normalleşmeyle birlikte yeniden kapılarını açtı. 

Sadece Bucalıların değil tüm İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği Buca Gölet Tesisleri’nde yer alan Göl Restoran, tam kapanma süreciyle birlikte yenileme çalışmasına alındı. Teknik ekiplerce gerçekleştirilen bakım çalışmasıyla, tesisin iç ve dış mekânı baştan aşağı yenilendi. 

GÖLET MANZARASINDA ALASULU DİNLETİSİ 
Usta şef kadrosu ve Türk mutfağını tanıtan zengin menüsüyle adından söz ettiren Göl Restoran, Gölet manzarasıyla da misafirlerini büyüledi. Koronavirüse karşı almış olduğu sağlık ve hijyen önlemleriyle Turuncu Çember Sertifikası alan Göl Restoran’da, cuma ve cumartesi akşamları Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu Süleyman Alasulu sahne alacak. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"