Bu yıl 19 Mayıs'ı spor yaparak Decathlon'da kutlayın!

Decathlon mağazaları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramına özel spor festivaline ev sahipliği yapacak. Tüm gün sürecek olan festivale katılım ücretsiz...

Bu yıl 19 Mayıs'ı spor yaparak Decathlon'da kutlayın!
14 Mayıs 2019 - 14:35

70 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları sunan Decathlon, Türkiye’deki 34 mağazasında 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramına özel kaçırılmaz bir spor festivali düzenliyor.

Decathlon mağazalarında gerçekleşecek olan spor festivali, 19 Mayıs günü gün boyunca sürecek. Mağazadan mağazaya etkinlikleri değişiklik gösterecek olan festivalde frizbi yarışması, gol atma yarışması, masa tenisi turnuvası, çember çevirme yarışı, yavaş bisiklet sürme yarışı, çadır açma-kapama yarışması, tırmanış duvarı etkinliği, tenis dersi, ok atma dersi,trambolinde zıplama,, spinning, pilates, cross feet, boz, kick box, karate, hip-hop, ritim grubu, eskrim, binicilik, kaykay gösterisi, zumba gibi çeşitli aktiviteler ve ödüllü yarışmalar yer alacak.Yeni sporlar denemek, keşfetmek, ailece spor ve eğlence dolu bir gün geçirmek için bu festivali kaçırmayın!

Katılım ücretsiz.

Festival coşkusunu Decathlon Türkiye Instagram hesabından ve mağaza hesaplarından canlı olarak takip edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"