British Town Dil Kasabası İzmir'de 4'ncü şubesini açtı

Yabancı dil eğitimi konusunda 25 yıllık deneyimli British Town Dil Kasabası Dil Okulları İzmir’deki 4’ncü şubesini Yeşilyurt’ta açarak Türkiye’deki şube sayısını 34’e çıkardı. Uluslararası geçerliliği olan sertifikalara bağlanmış eğitimleri ile yakın zamanda Kiütahya şubesini de yenileyen Brisith Town Dil Kasabası, her yaş grubundan oluşan öğrencilerinden büyük ilgi görüyor.

British Town Dil Kasabası İzmir'de 4'ncü şubesini açtı
21 Ağustos 2018 - 17:02

Avrupa Dil Portfolyosu onaylı eğitim programı, tamamı enformasyon eğitimini tamamlamış yerli ve yabancı uzman eğitmen kadrosu ve yüzde 100 memnuniyet garantisi ile İngilizce dil eğitiminde bir marka haline gelen British Town Dil Kasabası Dil Okulları büyümesini sürdürüyor. İzmir’in en çok tercih edilen kurumlarından birisi olan British Town Dil Kasabası, il sınırlarındaki 4’üncü şubesini Yeşilyurt’ta açtı. İngiliz kültüründen izler taşıyan tasarımı ile dil eğitimini kültürel adaptasyonun bir parçası haline getirmeyi hedefleyen British Town, sınıflardaki son teknoloji bilgisayar laboratuvarı ile teknolojinin tüm imkanlarını da eğitime entegre ediyor.

Yüzde 100 öğrenme garantisi

Gördükleri yoğun talebin ardından İzmir’deki 4. şubelerini Yeşilyurt’ta açtıklarını belirten British Town Dil Kasabası Kurucusu Melih Kahramaner, “Yol haritamızı Avrupa Dil Portfolyosu’na göre belirlediğimiz British Town Dil Kasabası Dil okullarımız, kısa sürede alanında öncü firmalardan birisi haline geldi. Verdiğimiz kursların sonunda, kursiyerlerin seviyelerini ölçümlüyor, bunun yanında kendilerini değerlendirmelerine de fırsat veriyoruz. Eğer geldikleri seviyeyi yeterli görmezlerse tamamen ücretsiz bir şekilde kur tekrarı alabiliyorlar. British Town’da İngilizce’nin yanında ikinci bir yabancı dil öğrenmek isteyen kursiyerlerimize ise yüzde 80 indirim olanağı sağlıyoruz” dedi.

British Town olarak 7 yaşından itibaren öğrenci kabul ettiklerini de belirten Kahramaner, “Okullarımızda 7 yaş üzeri herkese dil kursu veriyoruz. 7-14 yaş arası çocuklarımız için welcome gruplarımız, lise ve üniversite öğrencisi gençlerin ağırlıklı olarak tercih ettiği hafta sonu gruplarımız ve çalışanlar için hafta içi akşam gruplarımız bulunuyor. Biz British Town olarak yalnızca İngilizce eğitimi vermiyor, gerçekten bir dil kasabasındaymış gibi İngilizce’yi bağlı olduğu kültürel öğelerle birlikte kursiyerlerimiz için bir yaşam biçimi haline getirerek kalıcı öğrenme sağlıyoruz.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...