Boyalık Hotel Norveç'in gözdesi

Boyalık Hotel, Kuzey Avrupa’nın en büyük turizm fuarları arasında gösterilen ve Norveç’in Oslo kentinde düzenlenen Reiselivsmessen Turizm Fuarı’na katıldı. Boyalık Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, Boyalık Hotel’in dışında Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve Ege Turistik İşletmeler Ve Konaklamalar Birliği’ni (ETİK) de temsilen fuarda hazır bulundu.

Boyalık Hotel Norveç'in gözdesi
11 Ocak 2020 - 12:02

Norveç’in en önemli fuarları arasında gösterilen ve başta Oslo olmak üzere birden çok şehirde organize edilen Reiselivsmessen Turizm Fuarı’na İzmir olarak çıkarma yaptıklarını söyleyen Boyalık Beach Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, özellikle uluslararası fuarlara katılırken Türk Turizm sektörünü temsil etme bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Norveç pazarının İzmir için önemli olduğunu ve İzmir’in Norveçliler arasında tercih edilen lokasyonların başında geldiğini söyleyen Belge, “İki gün süren, yüzden fazla kurum ve kuruluşun katılım gösterdiği Kuzey Avrupa’nın en büyük fuar zincirinin Oslo ayağında yer alarak hem Boyalık Beach’i tanıtma imkanı bulduk hem de Çeşme ve İzmir’i Norveçlilere tekrar hatırlatmış olduk. Norveçliler özellikle termal turizm alanında önemli bir potansiyel barındırıyorlar ve Çeşme’nin termal alt yapısı sayesinde yaz turizmi dışında kış turizmi için Norveç önemli bir potansiyel” dedi.

“İzmir Valiliği ile beraberiz”

İzmir’in Norveç’te bilindiğini ancak son yıllarda İzmir’e gelen turist sayısının yeterli seviyede olmadığını ifade eden Belge, “Bu önemli fuarda İzmir Valiliği şemsiyesi altında geniş bir katılımla bulunmamız son derece faydalı oldu. Kendimizi tekrar hatırlattık ve 2020 yılı için önemli turizm bağlantıları yaptık. 2020”nin tüm İzmir ve Çeşme lokasyonları anlamında yüzde 100 doluluk oranıyla geçmesi için tüm bileşenlerle beraber çalışıyoruz. Uluslararası fuarlar bu sebeple son derece önem arzediyor” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...