Bosch'tan Kurban Bayramı'na özel fiyatlarla derin dondurucu kampanyası

Bosch Ev Aletleri, kurban etlerini tazeliğini kaybetmeden uzun süre saklamak isteyenler için bayrama özel bir indirim kampanyası ...

Bosch'tan Kurban Bayramı'na özel fiyatlarla derin dondurucu kampanyası
21 Temmuz 2020 - 13:22

Bosch Ev Aletleri, kurban etlerini tazeliğini kaybetmeden uzun süre saklamak isteyenler için bayrama özel bir indirim kampanyası düzenledi. 192’den 360 litreye kadar geniş iç hacimli, çekmeceli solo derin dondurucular, şimdi bayrama özel kampanya ile 1.999 TL’den; sandık tipi derin dondurucular ise 2.560 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Bosch Ev Aletleri, Kurban Bayramı’nda artan et saklama ihtiyacını düşünerek hem çekmeceli hem de sandık tipi derin dondurucu ürünlerinde özel bir kampanya başlattı. 192 litreden başlayan ve 360 litreye kadar farklı hacim seçenekleri sunan çekmeceli derin dondurucular, şimdi bayrama özel kampanya ile 1.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Farklı hacim alternatiflerine, statik ve no-frost özelliğine sahip Bosch derin dondurucular hem kurban etlerini hem de diğer dondurulmuş gıdaları rahatça saklamaya imkan tanıyor. Çekmeceli yapısıyla gıdaların üst üste istiflenmeden yerleştirilmesine olanak veriyor, böylece kullananlar istediklerini kolaylıkla bulabiliyorlar.Derin dondurucu, içerisinde bulunan BigBox çekmecesi ile dondurulmuş dana ve kuzu kol, but gibi tüm parçalanmamış etler için ekstra alan sunarken, A++ enerji sınıfı ile A+ enerji sınıfı derin donduruculara göre %20 daha az enerji harcıyor. Ayrıca, elektronik sıcaklık kontrolü sayesinde de dondurucunuzun sıcaklığı kolayca ayarlanabiliyor. Yine elektronik üzerinden gıdaları daha hızlı dondurmak için süper dondurma özelliği de aktifleştirilebiliyor.

Geniş hacimli sandık tipi GCM serisi derin dondurucular ise daha büyük yer kaplayan yiyecek ve gıda grupları için çok daha fazla alan kazandırıyor. Kapağı kapanmadığında uyarı sinyali ve ışığı ile kullanıcıları uyarıyor. Bosch Ev Aletleri tüketicilerin ihtiyaç duyabilecekleri boyutta ve tipte 8 farklı sandık tipi derin dondurucusunu bayrama özel indirimlerle 2.560 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor.

İlgili ürünlere ilişkin daha detaylı bilgi www.bosch-home.com.tr ve Bosch Yetkili Satıcılarında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor