"Borç Harç" Filmi Oyuncuları Başkentli Sevenleri ile Buluştu

Oğuzhan Uğur’a Ankaralı’lardan büyük ilgi...

"Borç Harç" Filmi Oyuncuları Başkentli Sevenleri ile Buluştu
01 Şubat 2019 - 00:08

Borç Harç filmi oyuncuları ANKAmall Cinemaximum’da filmi hayranları ile birlikte izledi. Salonu hıncahınç dolduran seyircilere ‘’Bugün Ankara’dayız, sizinle olmak çok güzel’’ diye seslenen Uğur, hayranlarına film hakkında bilgi verdi.

Esprili konuşmaları ve samimi tavırlarıyla hayranlarından büyük alkış alan Uğur ve film ekibi filmi seyircilerle birlikte izledi. ‘’Okuldan çıkıp geldiğim ANKAmall’da kendi filmimi sizlerle beraber izleyeceğim, çok heyecanlıyım’’ diyen Uğur, filmin ardından hayranlarıyla sarılıp bol bol fotoğraf çektirdi.

BORÇ HARÇ 

Borç Harç filmi, borçlarından kurtulmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Genç bir adam olan Murat, bir televizyon kanalında çalışmaktadır ve sevgilisiyle düğün hazırlığı yapmaktadır. Ancak hazırlıklar onun düşlediği gibi gitmemektedir. Evlenmelerine az bir zaman kala çift ayrılır, Murat’a da yüklü bir borç kalır. Kendisini borç batağının içinde bulan Murat bundan kurtulmaya çalışırken patronundan beklenmedik bir teklif gelir; çalıştığı TV kanalının başına geçecektir. Yeni bir hayata başladığını düşünen Murat kısa süre sonra gerçeklerin göründüğü gibi olmadığını anlayacaktır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"