Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nın özel öğrencileri yarış yatlarını rengarenk bayraklarla süsleyecek

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nın özel öğrencileri tarafından heyecanla boyanan rengârenk bayraklar, American Hospital The Bodrum Cup organizasyonunda yarışacak yatlara bir not ile birlikte armağan edilecek.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nın özel öğrencileri yarış yatlarını rengarenk bayraklarla süsleyecek
09 Ekim 2021 - 13:56
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nın özel öğrencileri, uluslararası deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup'ta yarışan yatlarda dalgalanacak yarış bayraklarını kendi elleriyle boyayarak uğurlarını, ümitlerini ve şans dileklerini denizcilere iletiyor. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen bayrak boyama etkinliğine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Bodrum, Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri, velileri, öğretmenleri, gönüllüleri, Bodrum Final Akademi öğrencileri, Karia Rotary Klubü, Bodrum Lions, Turgutreis Lions, Yönetim Kurulu Üyeleri ve American Hospital The Bodrum Cup Sosyal Sorumluluk Komitesi Üyeleri katıldı.
 
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı'nın özel öğrencileri tarafından heyecanla boyanan rengârenk bayraklar, American Hospital The Bodrum Cup organizasyonunda yarışacak yatlara bir not ile birlikte armağan edilecek. Her sene olduğu gibi bu sene de bu özel gençler yarışlar başladığında marinaya gelerek bayraklarını yatlarda dalgalanırken görebilecek. Çocuklar ayrıca festival kapsamında düzenlenen yarış, konser ve kutlamalara da katılarak gönüllerince eğlenecek.
 
American Hospital The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor. Bu projelerden biri olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Bayrak Boyama Etkinliği, American Hospital The Bodrum Cup Sosyal Sorumluluk Komitesi işbirliğiyle bu yıl altıncı kez gerçekleşti.
 
Gerek fiziksel koşulları gerekse profesyonel kadrosu ile bugün dünya standartlarında hizmet vermekte olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Rehabilitasyon Merkezi, fizyoterapi ve kişisel gelişim hizmetlerinin yanı sıra engellilerin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör firmaları ve American Hospital The Bodrum Cup gibi Bodrum markası organizasyonları ile de işbirliği gerçekleştiriyor.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...