Binlerce kırtasiye ürününde %60'a varan indirim

Çocuklar D&R’ın renkli ürünleriyle eğlenceli bir eğitim yılına hazırlık yapıyor

Binlerce kırtasiye ürününde %60'a varan indirim
21 Eylül 2020 - 15:09

7’den 70’e herkesin içinin kıpır kıpır olduğu dönem yaklaşıyor. Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, yeni eğitim-öğretim yılını kaliteli ve eğlenceli ürünleriyle karşılıyor. D&R’ın okula dönüş döneminde öne çıkan ürünleri arasında çantalar, defterler, kalemler, boyalar, oyun setleri, matara ve beslenme çantaları, tüm çocuklara hitap ediyor. Öğrencilerin okulda ihtiyaç duyacakları her türlü ürünü bir araya getiren D&R, okul alışverişinin en keyifli halini, fırsat kampanyalarıyla sunuyor.

Yaz tatilini tamamlayan çocukları şimdi de okul heyecanı sardı. Bu dönemin en eğlenceli yanı tabii ki okula dönüş alışverişi! Yüzlerce ürün çeşidi ile öğrencilerin okul hayatlarını kolaylaştıran D&R, çocukların okula dönüş heyecanına ortak oluyor. Özellikle anaokulu ve ilkokul öğrencileri için okul ihtiyaçları listesi oldukça kalabalık. Dahası çocuğunuzun her türlü ihtiyacını önceden düşünerek hazırlamak, onun motivasyonunu önemli oranda artırıyor.

Minik öğrencilerin stillerinin bir parçası olan okul çantaları, ihtiyaç listesinin bir numaralı maddesi… Barbie, Frozen, Minions, Batman, Spider Man, Pj Masks gibi çizgi kahramanların süslediği çantalarla çocuklarınızı sevindirebilir, okula gitmek için motivasyonlarını artırarak yeni eğitim-öğretim yılına daha enerjik bir başlangıç yapmalarını sağlayabilirsiniz. D&R’da yer alan yüzlerce çeşit çantada %50’ye varan indirimler minikleri bekliyor.

Öğrencilerin olmazsa olmazı defterler de onlarca çeşidi ve indirimli fiyatlarıyla D&R’da! Kareli, çizgili, telli, sert ya da yumuşak kapaklı, farklı farklı boyutlardaki defterler arasından çocuğunuzun ihtiyacına ve zevklerine göre seçim yapabilirsiniz.

Aynı şekilde onlarca çeşit kurşun ve renkli boyama kalemleri, silgiler, defterler, çantalar, mataralar, kalem tıraşları da okul alışverişi listelerinde ön sıralarda yer alıyor. Tüm bunları bir arada tutabileceğiniz kalem kutuları ise rengarenk, göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Tüm Bic markalı ürünlerde %30 indirimin yanı sıra binlerce kırtasiye ürününde %60’a varan indirimlerden yararlanarak alışverişinizi daha avantajlı hale getirebilirsiniz.

Çocuğunuzun okuldayken de sağlıklı beslendiğinden ve ihtiyacı olan suyu içtiğinden emin olmakta fayda var. Hem onun gelişimi hem de derslerdeki konsantrasyon ve anlama becerileri için bu, göz ardı edilmemesi gereken bir detay. Bu noktada miniklerin beğenisini kazanacak desen ve tasarımlarıyla mataralar ve beslenme çantaları imdadınıza koşuyor.

Öğrencilerin okul dışı zamanda da keyifli vakit geçirmeleri onların derslerdeki başarılarını direkt olarak etkiliyor. Çocuğunuzun ilgi alanına göre D&R’dan boyalar, hamur setleri, eğitici deney setleri ya da sanat becerilerini geliştirecek çeşitli ürünler satın alarak okuldan arta kalan zamanda onların motivasyonunu yükseltebilirsiniz. Aynı zamanda çocuğunuzun yaratıcılığının gelişmesine yardımcı olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"