BigChefs'in 57'nci şubesi İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda açıldı

Türkiye’nin önde gelen cafe/brasserie zincir markası BigChefs, İzmir’in en popüler yerlerinden Cumhuriyet Meydanı’nda açtığı şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı...

BigChefs'in 57'nci şubesi İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda açıldı
04 Eylül 2018 - 12:12

İlk şubesini 2007 yılında Ankara’da açan, Türkiye’de ve dünyada hem marka bilinirliği hem de şube sayısıyla hızla büyümeye devam ederek küresel bir marka olma yolunda ilerleyen BigChefs, 57’nci şubesini İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda açtı.

İzmirlilerin vazgeçilmez buluşma noktası olan bu tarihi meydanın en gözde konumundaki BigChefs Alsancak Şubesi, 230 kişilik oturma kapasitesiyle hizmet vermeye başladı.

BigChefs, Türkiye’nin dört bir yanına hitap eden lezzetleri harmanlandığı menüsü, usta şeflerin büyük özenle hazırladığı özgün sunumları, ev ortamı hissiyatını samimiyetle yaşattığı atmosferi ve kaliteli hizmeti anlayışı ile şimdi de Cumhuriyet Meydanı’nda.

BigChefs’in yeni şubesi, afiyetle geçecek sabah kahvaltılarından en keyifli öğle ve akşam yemeklerine kadar günün her saatinde misafirlerini ağırlamak üzere 08.30 – 00.00 saatleri arasında hizmet sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...