Biblos stili ayrıcalıklı bayram tatili sizi bekliyor

BİBLOS STİLİ AYRICALIKLI BAYRAM TATİLİ SİZİ BEKLİYOR

Biblos stili ayrıcalıklı bayram tatili sizi bekliyor
29 Mayıs 2019 - 15:25

Doğanın sükûnetini lüks ve konforla buluşturan Biblos Resort, Alaçatı; bayram tatilinde de Biblos stilinde bir program sunuyor. Müziğin birbirinden iddialı isimleri, canlı performansları ve eğlenceli sahne şovlarıyla Biblos misafirlerine unutulmaz bir bayram vadediyor.

Kısa süre önce yeni sezona merhaba diyerek kişiye özel hizmet anlayışıyla iddiasını ortaya koyan Biblos Resort, Alaçatı; tatil planlarını şimdiden organize etmek isteyen konuklarına müzik ve eğlence dolu, keyifli bir tatil programı sunuyor.

Lüks ve konforu doğanın sadeliğiyle birleştirerek klasik tatil anlayışını kendine has stiliyle bambaşka bir boyuta taşıyan Biblos Resort, Alaçatı; bayram tatili boyunca gerçekleşecek canlı performanslarla eğlenceye ev sahipliği yapacak.

Biblos Resort, Alaçatı sahnesinde yer alacak ilk isim, Caz müzik performanslarıyla müzik çevrelerinden tam not alan Zeynep Özyılmazel, 5 Haziran Çarşamba günü saat 22:00’de Nori Lounge’da dinleyicileriyle buluşacak.

Küba’nın aşk ateşini Cafe Cubana’yla içinizde hissedin

Biblos Resort, Alaçatı, bayram tatilinde gerçekleşecek keyifli konser serisinde Latin ve Küba müziğinin sevilen grubu Cafe Cubana’yı ağırlayacak. Aşk ve romantizm tınılarının vücut bulduğu şarkılarının yanı sıra dinleyenlerin yerinde duramayacağı dans şarkılarını canlı seslendirecek olan grup, unutulmaz bir konser keyfi yaşatacak. 6 Haziran Perşembe günü saat 22:00’de Nori Lounge’da başlayacak müthiş konser, keyifli bir yaz akşamına imza atacak.

Bayram tatilinde Biblos Resort, Alaçatı’da konaklayan misafirler dilerlerse canlı konserlerin finalinde, çağdaş cazın yükselen ismi Cana Çankaya ve Balkan remiksleriyle sıkı bir dinleyici kitlesine sahip DJ Serhan Sabanlar konserini izleyebilecekler. Keyifli konser, 7-8 Haziran tarihlerinde saat 22:00’de La Playa’da.

Bayrama özel konser serisinde biletleri satışta olan Zeynep Özyılmazel ve Cafe Cubana konserlerine otelde konaklayan misafirlerin yanı sıra Biblos stili eğlenceyi deneyimlemek isteyen herkes katılabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?