Beylikdüzü Belediyesi'nin yardım kampanyasına kumbarasını yolladı

​​​​​​​Beylikdüzü Belediyesi’nin, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illerde de yıkımlara yol açan depremlerin ardından başlattığı yardımlar sürüyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin yardım kampanyasına kumbarasını yolladı
07 Şubat 2023 - 12:33

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerin ardından Beylikdüzü Belediyesi’nin hazırladığı yardım tırlarının ikinci bölümü de dün gece yola çıktı.

Belediyenin duyurusuyla yardıma koşan vatandaşlar bütün gece boyunca ellerindeki malzemeleri toplama alanına getirdi. Yardımların toplandığı alana gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yollanan bir kumbarayı görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Beylikdüzü Belediyesi’nin, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illerde de yıkımlara yol açan depremlerin ardından başlattığı yardımlar sürüyor. Depremin olduğu andan 39 kişilik Nefes Arama-Kurtarma ve AFAD Destek Gönüllülerini bölgeye sevk eden Belediye, ilk etapta 150 çadır ve temel ihtiyaç malzemelerinin olduğu araçları Hatay’a göndermişti. Belediyenin duyurusuyla harekete geçen vatandaşların temin ettikleri malzemeleri getirdikleri Pazar İstanbul Afet Sonrası Lojistik Destek Merkezi ve Kapalı Barınma Alanı’nda tasnif çalışmaları gece boyunca sürdü.


“Muazzam bir coğrafyada yaşıyoruz”

Alana gelerek çalışmaları takip eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, bir stantta duran dolu kumbarayı görünce duygu dolu anlar yaşadı. Kumbarayı gönderen kişiye teşekkür eden Başkan Çalık, “Muazzam bir coğrafyada yaşıyoruz. Her kim gönderdiyse Beylikdüzü halkı adına teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. İyi ki bizim komşumuz olmuş” dedi. Tasnif edilen malzemeler tırlara yüklenerek Hatay’a gitmek üzere yola çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"