Beydağ'da yardım kampanyasına büyük destek 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ildeki depremzedeler için...

Beydağ'da yardım kampanyasına büyük destek 
07 Şubat 2023 - 11:05

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ildeki depremzedeler için Beydağ’da da Beydağ Belediyesi tarafından toplanan yardım malzemeleri, bölgeye gönderildi. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, yardım kampanyasının sürdüğünü söyledi.

Tüm yurdu sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası vatandaşlar yardım için tek yürek oldu. Beydağ Belediyesi, Beydağlıların yardım elini bölgeye ulaştırıp yaraların sarılmasına katkı sunmak için başlattığı yardım kampanyası büyük destek gördü. 
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde Pazartesi günü saat 04.17'de meydana gelen deprem Kahramanmaraş ve çevresindeki illerde yıkımlara yol açtı. Beydağ Belediyesi tüm imkanlarını seferberlik için hazır duruma getirirken yaraların sarılmasına katkı sunmak için yardım kampanyası başlattı. 


Beydağ’dan ilk yardım kamyonu yola çıktı

Beydağ Belediyesi’nce Belediye Hizmet Binasında oluşturulan Yardım Merkezi'ne vatandaşlar akın etti. Kimi üreticiler zeytinyağı, kıyafet, battaniye, ısıtıcı getirdi, kimi vatandaşlar mutfağındaki gıda malzemelerini paylaştı. Vatandaşlar, eşya, ısıtıcı, battaniye, giyim eşyası, halı, hijyen malzemeleri, çocuk ve hasta bezi gibi insani yardım malzemelerini Belediye Hizmet Binası’ndaki Yardım Merkezi’ne teslim etti. Belediye ekiplerince ve gönüllü vatandaşlarca hazırlanan 1 kamyon yardım malzemesi, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi İzfaş’a gönderildi. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, zor bir süreçten geçildiğini söyledi. Yardım kampanyasına destek olanlara teşekkür eden Yılmazlar, vatandaşların kentte, bir kez daha birliğin ve beraberliğin önemini gösterdiğini ifade etti.


“BEYDAĞLILARIN GÖNLÜNDEN KOPANLARI ULAŞTIRACAĞIZ” 

Yardım kampanyasının devan ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Yüreğimizi parçalayan büyük deprem felaketinin ardından vakit kaybetmeden başlattığımız yardım çağrısına Beydağ halkı büyük bir fedakarlıkla cevap vererek kısa sürede ciddi miktarda bir bağışı bizlere teslim ettiler. Bizler de ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla hazırladığımız ilk yardım kamyonumuzu dün akşam saatlerinde itibariyle yola çıkardık. Halkımıza, araçlarını ve emeklerini seferber ederek fedakarlık gösteren gönüllü vatandaşlarımıza ve mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yardım kampanyamız devam ediyor, Beydağ Belediyesi Hizmet Binamız altındaki Yardım Merkezi’ne bağışlarınızı teslim edebilirsiniz.  Allah hayırlarınızı kabul etsin. Acıları hep birlikte böyle hafifletmek için mücadele edeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonuyla hareket ediyoruz. Afette yitirdiğimiz yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kurtarma ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...