Betül Sezgin'e yılın en iyi iş kadını ödülü

İzmir'de yılın en iyi iş kadını ödülünü İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin aldı.

Betül Sezgin'e yılın en iyi iş kadını ödülü
27 Aralık 2021 - 12:54
İzmir'de yılın en iyi iş kadını ödülünü İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin aldı. Vizyon Medya tarafından organize edilen ve bu yıl ilki düzenlenen 1. Saat Kulesi Uluslararası Altın Zirve Ödülleri kapsamında 40 başarılı kadın ödüllendirilirken, yılın en iyi iş kadını ödülünün sahibi ise Betül Sezgin oldu.

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yer alan L’agora Old Town Otel’de yoğun katılım ile düzenlenen ödül töreninde İZİKAD üyeleri de yer aldı. Ödülü törene katılan İZİKAD üyeleri ile birlikte alan Betül Sezgin, ödülü bütün kadınlar adına aldığını söyledi.

“Huzur ve refah kadınlarla sağlanır”
İZİKAD’ın kadının sosyal ve iş hayatında daha ön planda yer alması için birçok projeye imza attığını belirten Sezgin, bu çalışmaların toplum tarafından da görünüyor olmasının kendileri için sevindirici olduğunu söyledi. Bir toplumun kalkınması, refah ve huzur içinde yaşaması için kadınların hayatın her alanında daha çok yer alması ile mümkün olabileceğini ifade eden Sezgin, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bu bilinçle dünyada birçok gelişmiş ülkeden önce Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesini sağladı. Kadınlara çok değer vererek, kadınların iş hayatında yer alması için büyük çaba harcadı. Bizde kadınlar olarak bunların farkındayız ve bu kazanımlarımızın değerini biliyor ve bunun için mücadele ediyoruz. Bundan sonra da kadınlar için proje üretmeye ve kadınların toplumda daha görünür kılmaya devam edeceğiz. Bu ödüle bizi layık gören Vizyon Medya’ya teşekkür ediyorum” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...