Beşiktaş Sırbistan'dan avantajla dönüyor

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sırbistan'ın Partizan takımıyla 1-1 berabere kaldı. Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan maçta Partizan'ın golünü 14. dakikada Ricardo atarken, Beşiktaş'ın golünü 15. dakikada Tolgay Arslan kaydetti. Karşılaşmanın rövanşı 30 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak.

Beşiktaş Sırbistan'dan avantajla dönüyor
23 Ağustos 2018 - 23:40

PARTİZAN 1 - 1 BEŞİKTAŞ

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Partizan ile karşılaşan Beşiktaş, karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan ve Slovak Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak'ın yönettiği  karşılaşmada ev sahibi ekibin golünü 14'üncü  dakikada Ricardo Gomes kaydederken, temsilcimiz Beşiktaş bu gole 15'inci dakikada Tolgay Arslan ile cevap verdi. 90 dakikanın sonunda her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Alınan bu sonuçla Beşiktaş, 30 Ağustos'ta İstanbul'da  oynayacağı rövanş maçı için avantaj yakaladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ardından yaptığı açıklamada, “Oyunu kontrol ederek oynadık. Bir gol yedik sonra bir gol attık. Üç, dört olabilirdi. Oyunun tamamına baktığımızda kazanmaya yakındık. Beraberlik kötü bir sonuç değil ancak kazansak daha iyi olacaktı. Kendi sahamızda kazanıp tur atlamak istiyoruz” diye konuştu.

Stat: FK Partizan

Hakemler: Ivan Kruzliak, Tomas Somolani , Branislav Hancko 

Partizan: Vladimir Stojkovic, Svetozar Markovic, Nemanja Miletic, Nemanja Miletic, Marc Valiente, Goran Zakaric, Nebojsa Kosovic  (Scekic dk. 66 ), Sasa Zdjelar, Danilo Pantic xx, Marko Jankovic  (Djordje Ivanovic dk. 35 ), Ricardo Gomes (Nikolic dk. 74 )

Yedekler: Filip Kljajic, Gabriel Enache, Seydouba Soumah, Milan Smiljanic

Teknik Direktör: Zoran Mirkovic

Beşiktaş: Tolga Zengin , Pepe  (Roco dk. 76 ), Gökhan Gönül, Adriano, Vida , Gary Medel, Necip Uysal , Tolgay Arslan (Güven Yalçın dk. 89 ), Ricardo Quaresma (Gökhan Töre dk. 79 ), Caner Erkin, Cyle Larin

Yedekler: Utku Yuvakuran, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Vagner Love

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Goller: Ricardo Gomes (dk. 14) (Partizan), Tolgay Arslan (dk. 15) (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Kosovic, Ivanovic, Miletic, Nikolic (Partizan), Caner, Tolgay Arslan, Larin (Beşiktaş)

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 24 Ağustos Cuma günü saat 11.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"