Beş Çayı Klasiği Address Hotel Istanbul'da yeniden yorumlanıyor

Sadeliğe ve ince zevklere hitap eden lüks detaylarıyla dikkat çeken Address Hotel Istanbul’da, sevdiklerinizle günün en keyifli saati Beş Çayın da şehrin hızına tatlı bir mola verin.

Beş Çayı Klasiği Address Hotel Istanbul'da yeniden yorumlanıyor
10 Mayıs 2022 - 10:09

Sadeliğe ve ince zevklere hitap eden lüks detaylarıyla dikkat çeken Address Hotel Istanbul’da, sevdiklerinizle günün en keyifli saati Beş Çayın da şehrin hızına tatlı bir mola verin. Lounge'un eşsiz ambiyansında, geleneksel ve dünya mutfağından lezzetler eşliğinde gününüze eşsiz bir çay saatiyle keyif katmaya hazır mısınız?

 


İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da konumlanan Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli Address Hotel Istanbul, enfes tatlı-tuzlu kurabiyeler, mini sandviçler ile kruvasanlardan, aromatik çay ve kahvelere kadar geniş menüsü ile sosyal davetler, arkadaş buluşmaları ve iş toplantıları için kusursuz bir beş çayı deneyimi sunuyor. Eşsiz lokasyonu ve huzurlu atmosferi ile gününüze keyif katacak Address Hotel Istanbul, çay saatlerinin olmazsa olmazı aperatiflerine ek olarak siparişinize özel glütensiz ve vegan tatlardan özenle hazırlanmış mini sandviç seçenekleriyle günün en keyifli saatini benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. 
 

Güne keyifli bir mola Address Hotel Istanbul’da 

Muhteşem lezzetler ve heyecan verici yeniliklerle en taze ürünleri misafirlerin beğenisine sunan Address Hotel Istanbul, damağınızda unutulmaz tatlar bırakacak ev yapımı kurabiyeleri ustalıkla yaratılmış menüleriyle, sosyal davetler, arkadaş buluşmaları ve iş toplantıları için ayrıcalıklı bir atmosfer yaratıyor. Üç katlı servis standında veya tercihe göre tabakta sunulan tatlı-tuzlu kurabiyeler ile çaylar, kahveler akşamüstünüzü renklendirecek. Anılarınıza tat katmak için Address Hotel Istnabul’un şefleri Lounge’da her gün 15:00 ile 17:00 saatleri arasın da enfes bir İkindi Çayı menüsü hazırlıyor.
 


Benzersiz tatları deneyimleyebileceğiniz İkindi Çayı saat 15:00 ile 17:00 arasında Address Hotel Istanbul Lounge'da sizleri bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"