Berlusconi'nin estetikçisi açıklama yaptı

Aestheticstabul sempozyumuna gelerek, estetik cerrahlara ve tıp öğrencilerine yaptığı canlı cerrahi uygulamasını gösteren Dr. Renato Calabria, estetik ameliyatları konusunda açıklamalarda bulundu

Berlusconi'nin estetikçisi açıklama yaptı
04 Eylül 2018 - 10:23

Estetik International Sağlık Grubu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Aestheticstanbul Sempozyumu’na Estetik cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’un davetiyle gelerek, bir kadın hastaya kendi geliştirdiği teknikle yüz germe estetiği yapan Dr. Renato Calabria, yüz estetiği konusunda Hollywood starlarının estetikçisi olarak biliniyor. Calabria, sempozyumda canlı yayında yüz germe cerrahisini uygulamalı anlattı ve 6 saat süren cerrahi sırasında katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

İnteraktif bir şekilde kurgulanan sempozyumda yüz estetiğinin doğal olması gerektiğini söyleyen Renato Calabria, şunları vurguladı: “Yüz estetiği doğal gözükmeli, kimse estetik cerrahi yapıldığını anlamamalı, sonuç o zaman başarılıdır. Benim tekniğimle yana doğru değil yukarı doğru germe var. Bu sebeple sonuç son derece doğal oluyor ve zaten Hollywood starlarının güzellik sırrı da buradan geliyor. Tavsiyem mevcut suratın korunması ve gençleştirilmesidir. Bambaşka birisi haline dönüşmemelisiniz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"