Bergama Belediyesi çiftçinin yanında!

Bergama Belediyesi çiftçinin yanında!
19 Ağustos 2020 - 09:55
Bergama yöre çiftçisinin yetiştirdiği ürünlerin nakliyesinde kullanılacak olan yükleme rampası hizmete girdi. Yıllardır yapımı istenilen rampasının çiftçi ve üreticiler için önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Hizmete giren yükleme rampası Havza olarak Balaban Ovası’nın bir kısmına ve Gümüş Ovası’nın tamamına hitap edecek” dedi. Yükleme rampasının büyük bir eksiklik olduğuna dikkat çeken yöre çiftçisi, rampanın hasat sezonunda hizmete yetiştirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Koştu’ya teşekkür ettiler.
 
Hem tekerlekli hem de damperli römorkların ürün yükleyebileceği şekilde dizayn edilen rampa, aynı anda 2 kamyon veya tek olarak tırlarında yükleme yapabileceği şekilde inşa edildi.
 
DOMATES, SALÇALIK BİBER VE BENZERİ ÜRÜNLER YÜKLENECEK
 Bölge çiftçisinin talepleri için belediye olanakları ölçüsünde hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Hakan Koştu, “Çiftçimiz için yükleme rampası önemli bir eksikti. Rampa ile çiftçi ve üreticilerimiz bölgemizde üretilen domates, salçalık biber ve benzeri tarım ürünleri için rahatlıkla yükleme yapabilecekler. Havza olarak Balaban Ovası’nın bir kısmı ile Gümüş Ovası’nın tamamı bu rampadan faydalanacak. Rampayı Kaşıkçı, Balaban, Musacalı, Sucahlı ve Sindel Mahalleleri’nin kullanımına uygun bir konumda inşa ettik. Bölge çiftçimize hayırlı olsun” dedi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...