Belediyeden çıkan AK Parti'ye geliyor

Seferihisar’da hizmet alamamaktan ve belediyede muhatap bulamamaktan şikâyet eden vatandaşlar çözümü AK Parti’de buluyor.

Belediyeden çıkan AK Parti'ye geliyor
20 Ağustos 2022 - 12:38

"BELEDİYEDE MUHATAP BULAMIYORUZ!"

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı haftanın her günü Seferihisarlı vatandaşları ağırlıyor. Sorunlara çözüm için  Seferihisar Belediyesinde muhatap bulamadıklarından yakınan Seferihisarlılar,  AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın'a sorunlarını dile getiriyor.


"SEFERİHİSAR'DA ÇÖZÜMÜN ADRESİ: AK PARTİ" 

Seferihisar’da hizmet alamamaktan ve belediyede muhatap bulamamaktan şikâyet eden vatandaşlar çözümü AK Parti’de buluyor. Sorunlarının çözümünü belediyede bulamayan Seferihisarlılar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile paylaşıyor. "Seferihisar’a hizmet etmek bizim öncelikli görevimiz" diyen Başkan Aydın her cuma günü AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığında Seferihisarlılarla bir araya geliyor. Kapısının ayrım gözetmeksizin herkese açık olduğunu söyleyen Başkan Aydın, “Seferihisarlı hemşehrilerimizin bizi bir kardeşleri, abileri, dostları görüp dertlerini, tasalarını ve mutluluklarını paylaşması bizim için büyük mutluluk. Kimi zaman birlikte üzülüyor, dertleniyoruz kimi zamansa birlikte gülüyoruz. Bizim için önemli olan paylaşmak kederi de sevinci de paylaşıyoruz. Hemşehrilerimizi yapabileceğimiz ne varsa yapmadan, onları dinlemeden bu kapıdan çıkarmıyor ve asla geri çevirmiyoruz. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığımızın kapısı hemşehrilerimizi için her gün açık. Gerek ben, gerek yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlarım hepimiz hemşehrilemiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.


"SEFERİHİSARLILAR TUTULMAYAN SÖZLER ALMAK İSTEMİYOR"

Seferihisarlı vatandaşların ardı gelmeyen, karşılığı olmayan sözlerden sıkıldığını dile getiren Başkan Aydın, “Seferihisarlılar tutulmayan sözler almak istemiyor. Yaparız denip yapılmayan her söz hemşehrilerimizde kırgınlık yaratıyor” diye konuştu. Hizmet ve samimiyet vurgusu yapan Başkan Aydın, “Bu kapıdan giren her bir vatandaşımıza aynı ilgi ve samimiyetle karşılık vermek bizim düsturumuz. İlgilendiğimiz her konunun sonucunu öğrenip hemşehrilerimize bizzat iletiyoruz. Hiçbir hemşehrimize yapamayacağımız sözler vermiyoruz. Biz daima sorunların en hızlı ve en doğru yolla çözülmesi için hareket ediyoruz” diye konuştu.

İZMİR BASIN GRUBU 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"