Belediye çalışanları Hatay'a gitti

Dünden beri depremin yaralarını sarmak adına seferber olan Torbalı Belediyesi, gönüllü çalışanlarını da arama kurtarma ekiplerine destek olması amacıyla dün gece Hatay’a gönderdi.

Belediye çalışanları Hatay'a gitti
08 Şubat 2023 - 11:55

Depremzedelere Torbalı’dan personel desteği

Merkez üstü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrasında tüm Türkiye yaraları sarmak için seferber oldu. Önceki gün sabahın ilk saatlerinden itibaren kriz masası kuran Torbalı Belediyesi, Kaymakamlık, Büyükşehir Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlarla koordineli bir şekilde adeta seferberlik ilan etti. Şu ana kadar 5 TIR bir de kamyon dolusu insani yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştıran Torbalı Belediyesi, ayrıca gönüllü çalışanlarını da arama kurtarma ekiplerine destek olması amacıyla dün gece Hatay’a gönderdi.


BAŞKAN TEKİN: HER BİRİYLE AYRI AYRI GURUR DUYUYORUM

Gönüllülerden oluşan ve birçoğu eğitimli belediye personelini Hatay’a yolcu eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Halkımızla birlikte oluşturduğumuz yardım tırlarının yanı sıra 'Arama Kurtarma Ekiplerine' destek olmak üzere her biri ile ayrı ayrı gurur duyduğum belediyemizin gönüllü ve eğitimli çalışanlarından oluşan ekibimizi afet bölgesine yolcu ettik. Ayaklarına taş değmesin. İnşallah hep birlikte en kısa sürede yaralarımızı saracağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan belediyede birçok ismin daha bölgede görev almak için gönüllü olduğu, periyodik şekilde bu kişilerin bölgeye destek amaçlı gönderileceği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...