Bayraklı'ya bir taziyeevi daha!

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni bir taziyeevi daha kazandırıyor!

Bayraklı'ya bir taziyeevi daha!
28 Ağustos 2020 - 09:46

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni bir taziyeevi daha kazandırıyor. Bu kapsamda Onur Mahallesi'ndeki çalışmaları inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, projenin kısa sürede tamamlanıp, bölge halkının kullanımına sunulacağını söyledi.

Onur Mahallesi'nde inşaatı süren taziyeevinde çalışmalar son aşamaya geldi. 7371 sokak No: 164/A'daki yeni merkez, 2 katlı olarak tasarlandı. 250 metrekare büyüklüğündeki taziyeevinin içinde mutfak, çay ocağı, benmari (sıcak yemek servisi ekipmanı), kadın-erkek tuvaletleri ve depo bulunuyor. 100 kişi kapasiteli taziyeevine ayrıca bölgede yaşayan vatandaşların istekleri doğrultusunda sedir oturma grupları yerleştirilecek. Son rötuşların ardından, taziyeevi kullanıma sunulacak.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Vatandaşlarımızdan gelen talepleri önemle dikkate alıyoruz. İmkanlarımız dahilinde ihtiyaçlara yanıt verebilecek, modern ve donanımlı taziyeevleri açmayı planlıyoruz. Onur Mahallemizdeki taziyeevi de bunlardan biri. Pandemi sürecinde de çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, kısa süre sonra projeyi tamamlayacak. Taziyeevini bölge halkının kullanımına açacağız" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...