Bayraklı - Marmaris el ele: Yaralarımızı birlikte saracağız!

Başkan Serdar Sandal üst üste yaşanan felaketlerin ardından yangından etkilenen vatandaşlarımız için Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.

Bayraklı - Marmaris el ele: Yaralarımızı birlikte saracağız!
14 Ağustos 2021 - 10:54
Türkiye’nin güneyinde, Antalya’nın Manavgat İlçesinde başlayan (28-29 Temmuz 2021 ) ve 17 ili etkisi altına alarak günlerce süren yangınların ardından tüm yurtta olduğu gibi Bayraklıda da vatandaş-belediye birlik oldu.

Başkan Serdar Sandal üst üste yaşanan felaketlerin ardından yangından etkilenen vatandaşlarımız için Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü harekete geçirdi ve Bayraklı halkının da desteğini alarak, yangından etkilenen bölge halkına yataktan battaniyeye, yanmaz eldivenden gıda paketlerine kadar birçok malzemeyi Marmaris’e ulaştırdı.

"Yeniden daha güçlü yeşereceğiz" diyen Baskan Sandal, "Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ sloganıyla yardımlarımızı Marmaris Belediyesi Acil Durum Yönetim Merkezi’ne ulaştırdık. Duyarlılıkları ve yardımseverlikleri ile bize destek olan Bayraklı halkına teşekkür ediyorum. Bir daha bu tür felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"