Bayraklı Belediyesinin eğitim projesi "TV BEK" YouTube'a taşınıyor

Eğitim alanında yenilikçi projeler üreten Bayraklı Belediyesi, pandemi yasakları sürecinde televizyon kanallarından yayınlanmak üzere yaşama geçirdiği TV BEK’i, yeni eğitim öğretim sürecine göre yeniden projelendirdi.

Bayraklı Belediyesinin eğitim projesi "TV BEK" YouTube'a taşınıyor
07 Şubat 2022 - 21:17

TV BEK geri dönüyor!

İZMİR - Bayraklı Belediyesinin pandemi sürecinde başlattığı ve Türkiye’ye örnek olan “eğitim projesi" TV BEK, yeni dönemde youtube kanalı üzerinden çevrimiçi eğitimlerine devam edecek. Milli Eğitim müfredatına uygun hazırlanan ve animasyonlarla desteklenen ders videoları önümüzdeki hafta itibarıyla TV BEK Youtube kanalına yüklenecek. LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler, istedikleri ders konularına ulaşabilecek. Başkan Sandal “TV BEK’i, öğrencilerimizin derslerine katkı sağlayacak şekilde yeniden düzenledik ve hizmete sunuyoruz” dedi.
 


YOUTUBE’DA 20’ŞER DAKİKALIK DERS VİDEOLARI

Eğitim alanında yenilikçi projeler üreten Bayraklı Belediyesi, pandemi yasakları sürecinde televizyon kanallarından yayınlanmak üzere yaşama geçirdiği TV BEK’i, yeni eğitim öğretim sürecine göre yeniden projelendirdi. Yeni dönemde TV BEK’in Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak olan 20’şer dakikalık ders videoları, Milli Eğitim müfredatına uygun olarak yeniden hazırlandı. Animasyonlarla desteklenen videolar, 12 Şubat Cumartesi itibariyle youtube kanalından yayınlanmaya başlayacak. LGS ve YKS öğrencileri için hazırlanan ders videolarının yanı sıra, rehberlik ve psikolojik danışmanlık videoları da yayınlanacak. Öğrenciler, eksik kaldıkları ya da geliştirmek istedikleri ders konularını TV BEK videoları ile istedikleri yer ve zamanda tekrar edebilecek.
 

“ÖĞRENCİLER EKSİKLERİNİ TAMAMLAYACAK”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Pandemi sürecinde yüz yüze eğitime ara verilmesiyle, Türkiye'de televizyon kanalları üzerinden eğitime geçen ilk belediye olduk. Sosyal Etkinlik Merkezimizin öğretmenleriyle başlattığımız TV BEK sayesinde, televizyon kanalları üzerinden öğrencilerimize ulaştık. Yeni dönemde TV BEK’i Youtube kanalımıza taşıyoruz. Animasyonlarla desteklenen ders videolarımızla, öğrencilerin eksiklerini tamamlayacağız. TV BEK ile çocuklarımıza, sınavlara hazırlık sürecinde bir etüt gibi takip edebilecekleri, istedikleri zaman izleyebilecekleri eğitim yayınları sunacağız" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"