Bayraklı Belediyesinden istihdama rekor destek

Bayraklı Belediyesi, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İŞKUR Hizmet Noktası sayesinde yerel seçimlerden bu yana 16 bin 212 kişiyi çeşitli firmalarda işe yönlendirdi.

Bayraklı Belediyesinden istihdama rekor destek
28 Ekim 2022 - 00:15

16 BİN KİŞİ YÖNLENDİRİLDİ, 3 BİN İSTİHDAM SAĞLANDI

İZMİR - İşsizlikle mücadele ve istihdama katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, iş arayanları çeşitli firmalardaki mevcut işlere yönlendiren ilçe belediyeleri arasında rekor sayıyla birinci oldu.

3 yılda yaklaşık 16 bin kişi, yeni işlerine yerleştirilmek üzere firmalara yönlendirildi, 3 binden fazla vatandaş iş başı yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ülkemizin en önemli sorunlarından olan işsizlikle mücadelemizi sürdüreceğiz. Yurttaşlarımızın hayatlarına olumlu anlamda dokunabiliyorsak, ne mutlu bize” dedi.

İşsizlikle mücadele ve istihdama katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, iş arayanları çeşitli firmalardaki mevcut işlere yönlendiren ilçe belediyeleri arasında rekor sayıyla birinci oldu.

Bayraklı Belediyesi, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İŞKUR Hizmet Noktası sayesinde yerel seçimlerden bu yana 16 bin 212 kişiyi çeşitli firmalarda işe yönlendirdi. 3 binden fazla vatandaş da istihdama kazandırıldı. İşverenler ile iş arayanları bir araya getirerek birebir görüşmeler sağlayan belediye yetkilileri, istihdama rekor oranda katkı sağladı. Bu kapsamda 2012 yılının üçüncü çeyreğinde bin 30 kişi daha yeni iş yerlerinde görevlerine başladı. Görüşmeleri olumlu geçen adaylar, mesleki deneyim ve iş kollarına göre firmalarda işbaşı yapıyor. Projeden yararlanmak isteyenler Bayraklı Belediyesi İŞKUR İstihdam Ofisi’ne CV vererek iş sahibi olma imkanından faydalanabiliyor.
 

“İŞSİZLİKLE MÜCADELE EDİYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İşsizlikle mücadele etmek ve istihdama katkı sağlamak amacıyla Bayraklı’da üzerimize düşeni yapıyoruz. Geldiğimiz ilk günden bu yana işsizlikle mücadelemizi sürdürürken, ulaşabildiğimiz kadar iş arayan ilçe sakinimize ulaşmayı ve onları iş hayatına kazandırmayı amaçladık. İşsizliği insanların kaderi olmaktan çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ülkemizin en önemli sorunlarından olan işsizlikle mücadelemizi sürdüreceğiz. Yurttaşlarımızın hayatlarına olumlu anlamda dokunabiliyorsak, ne mutlu bize” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...