Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı

Bayraklı Belediyesi Temizlik, Zabıta, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her köşesini baştan aşağı temizliyor.

Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı
16 Haziran 2020 - 18:43

Bayraklı Belediyesi, ilçede temizlik seferberliği başlattı. Mansuroğlu Mahallesi’ndeki çalışmalara katılan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, uygulamanın 24 mahallenin tamamında yapılacağını vurguladı.

Bayraklı Belediyesi Temizlik, Zabıta, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her köşesini baştan aşağı temizliyor. Salgın sürecinde mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, bir yandan yol kenarlarındaki yabani otları tıraşlayıp süpürürken, bir yandan da modern araçlarla yolları ilaçlayıp dezenfekte ediyor. 24 mahallede devam edecek çalışmalar kapsamında, yol, kaldırım ve asfalt gibi ihtiyaçlar da giderilecek.

Bugüne kadar rutin yapılan çalışmaların yanı sıra ilçenin her mahallesinin tamamen temizlenmesi amaçlanan uygulama sırasında, zabıta ekipleri de esnafa uyarılarda bulundu. Ekipler, cadde ve sokaklardaki kaldırım işgallerine son verilmesini, engelli yollarına park eden araçların kaldırılmasını istedi.

Her mahallede sürecek

Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Temizlik seferberliğine Mansuroğlu Mahallemizden başladık. Ekiplerimiz her köşeyi baştan sona temizleyip, dezenfekte ediyor. 24 mahallemizin tamamında aynı çalışmayı uygulayacağız. Bayraklı hepimizin” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"