Başkent'in simgeleri Pınar Su şişelerinde

Pınar Su şişelerinin üzerinde, Ankara denilince akla ilk gelen simgelerden; Kurtuluş Savaşı Müzesi (1. TBMM Binası), Atakule, Hitit Güneş Kursu Anıtı, Ankara Kalesi ve Beypazarı Evleri göze çarpıyor.

Başkent'in simgeleri Pınar Su şişelerinde
07 Eylül 2022 - 17:13

Pınar Su Şehir Şişeleri’nin yeni durağı: Ankara

“Şehir Şişeleri” projesiyle tüketicilerini tarihi ve kültürel bir keşif yolculuğuna çıkaran Pınar Su ve İçecek, rotasını ülkemizin başkenti Ankara’ya çevirdi. Pınar Su şişelerinin üzerinde, Ankara denilince akla ilk gelen simgelerden; Kurtuluş Savaşı Müzesi (1. TBMM Binası), Atakule, Hitit Güneş Kursu Anıtı, Ankara Kalesi ve Beypazarı Evleri göze çarpıyor.

Pınar Su ve İçecek, Şehir Şişeleri projesiyle Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini ürün ambalajlarına taşımaya devam ediyor. Madran kaynağından çıkan yumuşak içimli ve zengin mineral değerlere sahip doğal kaynak suyunun olduğu cam şişelerin üzerinde ülkemizin farklı şehirleriyle bütünleşen simgeleri yer alıyor. Kültürel ve tarihi değerlerimizi barındıran tasarımların bulunduğu proje, tüketicilerine şehirlerimizin güzelliklerini ve tarihi yerlerini tanıtırken, ülkemizi keşfetmek için ilham kaynağı olarak turizme destek olmayı amaçlıyor.


Başkent’in simgeleri Pınar Su şişelerinde

İstanbul, İzmir ve Antalya etiketli su şişeleriyle büyük ilgi toplayan Pınar Su, rotasını bu kez de Ankara’ya çevirdi. Köklü medeniyetlere ev sahipliği yapması, zengin kültürel mirası, Türkiye’nin başkenti ve ikinci büyük şehri olmasıyla önem taşıyan Ankara’nın en bilindik simgeleri Pınar Su cam şişelerine taşındı. Şişelere resmedilen 1920-1924 yılları arasında TBMM faaliyetlerinin gerçekleştirildiği bina olan Kurtuluş Savaşı Müzesi, dikkat çeken mimari yapısı ve konumu ile Ankara'nın önemli bir turizm merkezi olan Atakule, Ankara'nın önemli meydanlarından birinde bulunan ve şehrin simgesi haline gelen Hitit Güneş Kursu Anıtı Ankara’nın tarihi ve kültürel değerleri hakkında fikir veriyor. Ziyaretçilerine baş döndürücü, eşsiz bir manzara sunan Ankara Kalesi ve tarihi konaklarıyla canlı bir kent dokusuna sahip olan Beypazarı’nın kendine has mimarisiyle dikkat çeken evleri de Pınar Su şişelerini süsleyen motifler arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...