Başkan Tosun'dan İstanbul'a Yatırım Çıkarması

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçede yürütülen Kula Karma OSB’nin tanıtımını yapmak, ilçeye yatırımcı çekmek ve yürütülen projelerin hızlanması adına İstanbul'da girişimlerde bulundu.

Başkan Tosun'dan İstanbul'a Yatırım Çıkarması
27 Ağustos 2020 - 15:47
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçede yürütülen Kula Karma OSB’nin tanıtımını yapmak, ilçeye yatırımcı çekmek ve yürütülen projelerin hızlanması adına İstanbul'da girişimlerde bulundu.
 
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin 2020 Yılı Yatırım Programına alınması sonrası yürüttüğü temasların hızlanması için İstanbul'da iş insanlarıyla bir araya geldi. Başkan Tosun, ilçeye yeni yatırımların getirilmesi, var olan çalışmaların hızlandırılması çerçevesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için İstanbul’a gitti. İstanbul ziyaretinde, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırımcı çekmek için yoğun mesai harcayan Başkan Tosun, ilk olarak Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek Kula ilçesi’nin tarihi, kültürel, doğal güzellikleri, ekonomik potansiyelleri hakkında görüşmelerde bulundu.

Başkan Tosun, daha sonra iş insanları ziyaretleri kapsamında Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, BEYSİAD’ın ve Şahin Metal’in Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Şahin ile İstanbul Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Başkanı Muammer Ömeroğlu’nu sahibi olduğu işletmelerde ziyaret ederek teknik inceleme ve görüşmelerde bulundu. Başkan Tosun, olumlu geçen ziyaretlerin sonunda iş insanları ile yemekli toplantıda buluştu.

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu’nun koordine ettiği ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İstanbul'da bulunan sanayici ve iş insanları ile toplantı gerçekleştiren Başkan Tosun; “İSİFED çatısı altındaki değerli iş insanlarını yönetim kurulu üyelerini, geçtiğimiz Mart ayında İSİFED Başkanı Sayın Muammer Ömeroğlu’nun mihmandarlığında ilçemiz Kula’da ağırlamıştık. İstanbul’a gelerek hem iade-i ziyaretimizi gerçekleştirmek hem ilişkilerimizi pekiştirmek adına iş insanlarımızla bir araya geldik. Kula'da OSB çalışmalarının son durumu, ilçemizin iş gücü, ulaşım ve diğer potansiyeller, yatırım ve teşvikler hakkında bilgi verdik. Kula OSB için yatırım noktasında her türlü desteğe hazır olduklarını bildiren İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu ve yönetimine, bizleri burada ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çelik’e, İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Gazeteci Mehmet Mert ve İGD Başkan Yardımcısı Mehmet Remzi Tanış’a misafirperverlikleri ve samimi ilgileri için  teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, gerçekleştirdiği ziyaretlerde  Belediye Başkanları ve İş İnsanlarına Kula’ya özgü yöresel ürünler, maket Kula Evi ve Kula tanıtım kataloğu takdim etti. (İSFİED) Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ömeroğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çelik ise  toplantının sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ziyaretin anısına teşekkür şilti takdim ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"