Başkan Oran'dan çevre duyarlılığına çağrı:

“ÇEŞME BİZİM EVİMİZ, LÜTFEN TEMİZ TUTALIM”

Başkan Oran'dan çevre duyarlılığına çağrı:
14 Temmuz 2019 - 15:36

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, temiz çevre duyarlılığını arttırmak için meclis üyeleri, belediye personeli ve çevre dostu gönüllü vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yaparak, plajda çöp topladı. Bu davranışıyla sahilde güneşlenen vatandaşlardan büyük alkış alan Başkan Oran; “Çeşme bizim evimiz, çocuklarımız için daha yaşanabilir bir Çeşme bırakmak istiyorsak, sadece plajlarımızı değil tüm şehrimizi lütfen temiz tutalım” dedi.

“Çeşme bizim evimiz” sloganıyla, kirletmemenin temizlikten daha önemli olduğu bilincini geliştirmek amacıyla Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, eline çöp torbası alarak, Boyalık ve Altınkum Plajları’nı dolaştı. Meclis üyeleri, belediye personeli ve çevre dostu vatandaşlarla birlikte plajlardaki çöpleri ve sigara izmaritlerini topladı.

Sahilde çöp ve sigara izmaritleri topladı

Gün boyu denize girip, çöpünü kumsala atan vatandaşlara farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Oran, “Çeşme bizim gözbebeğimiz. Birbirinden güzel plajlarımız ise pırlanta taşlarımız. Vatandaşlarımızın rahatça denize girip tatil yapması için temizlik konusunda ciddi bir çalışma başlattık. Daha temiz ve yaşanabilir bir Çeşme için ve vatandaşlarımızın duyarlı olmaları adına çöp topluyorum. Asıl temizlik kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan da bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum.

Çeşme bizim evimiz, çocuklarımız için daha yaşanabilir bir Çeşme bırakmak istiyorsak, sadece plajlarımızı değil tüm şehrimizi lütfen temiz tutalım” diye konuştu.

Başkan Oran bu örnek davranışı ile plajda güneşlenen vatandaşlardan büyük alkış topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"