Başkan Kılıç'tan Bucalı gençlere 19 Mayıs hediyesi
Başkan Kılıç’tan üniversiteli gençlerle online 19 Mayıs zirvesi!

Gençler istedi, Başkan Kılıç müjdeyi verdi: Gençlik Kütüphanesi
Buca’nın üniversiteli gençleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç ile internet üzerinden bir araya geldi. Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin katıldığı görüşmede gençlerin, mesleki tecrübeleri, pandemi süreci yönetimi ve kente ilişkin sorularını yanıtlayan Başkan Kılıç, 24 saat hizmet verecek, ücretsiz çorba servisinin yapılacağı “Buca Gençlik Kütüphanesi”nin müjdesini verdi.
Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Milli mücadelecinin 101’inci yılı kutlamaları kapsamında Bucalı üniversite gençleriyle internet üzerinden düzenlenen sohbet görüşmesinde bir araya geldi. Toplantı Buca Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Merve Doğan'ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Pandemi sürecini ailelerinin yanında geçiren gençler, yayına memleketlerinden katıldı.
TECRÜBELERİNİ ANLATTI, ANILARINI PAYLAŞTI
Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Başkan Kılıç, Buca’da yaşadığı üniversite anılarını anlatarak gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin üniversitedeki eğitim süreçleriyle ilgili bilgi alan Kılıç, özellikle Hukuk Fakültesi’nde eğitim gören gençlerle üniversite sonrası süreç ve mesleki tecrübelerini paylaştı.
24 SAAT AÇIK GENÇLİK KÜTÜPHANESİ
Sohbetin soru cevap bölümünde ise gençlerin kent ile ilgili taleplerinin yanı sıra gençlik merkezleri, Buca Metrosu ve sosyal projeler hakkındaki sorularını yanıtlayan Başkan Erhan Kılıç, geniş içerikli kütüphane taleplerine de bir müjdeyle karşılık verdi. Kılıç, “Çok yakın bir süreçte Tarık Akan Gençlik Merkezimizin yakınında Gençlik Kütüphanesi projesini hayata geçireceğiz. Bu kütüphane, rahat rahat ders çalışabileceğiniz, 24 saat açık, geniş içerikli bir kütüphane olacak. Geceleri sizlere ücretsiz çorba servisi yapacağız. Sabaha kadar sizlere hizmet verecek” diye konuştu.
- TESK'ten hükümete "Esnafın emeklilik prim günü 7 bin 200'e indirilsin" çağrısı
- Kız Kardeşim Projesi, girişimci kadınlara verdiği hibeyi iki katına çıkardı
- İzmir ile Gaziantep'ten örnek iş birliği
- Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları Takvimi Belli Oldu
- “MÜSİAD Türkiye’nin Gücü Özel Ödülü” Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verildi
- Foça'nın Belalı Çukuru
- Türkiye’de yazılı basın haber siteleriyle rekabeti kaybetti
- Ege Tıp “Dijital Hastane” hedefine çok yakın
- TESK: “Trafikte her 5 aracın 1’i sigortasız”
- Ortadoğu ve Yeniçağ gazetelerinin isyanı
- 11. Restoran Haftası 5 Mayıs'ta Başlıyor!
- Sağlık hizmetlerinde bitmek bilmeyen şiddet...
- Sınav Kaygısı Nedir? Başa Çıkmanın Yolları Nelerdir?
- Türk Çakal’ı İngiltere Semalarında
- “Ukrayna’da savaş üç cephe üzerinde ilerliyor”