Başkan Ergün, Bakan Pakdemirli'ye Büyükşehir'in Yatırımlarını Anlattı

Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Manisa'da bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, belediye başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi.

Başkan Ergün, Bakan Pakdemirli'ye Büyükşehir'in Yatırımlarını Anlattı
06 Temmuz 2020 - 14:59
Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Manisa'da bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, belediye başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılığa yönelik projelerinin yanı sıra, dev yatırımları hakkında Bakan Pakdemirli'yi bilgilendirdi.
         Tarım ve Ormancılık Bakanı Bekir Pakdemirli, bir takım programlara katılmak üzere baba ocağı Manisa'ya geldi. Bakan Pakdemirli Manisa ziyaretinde, belediye başkanları ile de buluştu. Saruhan Otel’de düzenlenen toplantı programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, ilçe belediye başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, oda başkanları, ilgili kurum müdür ve yardımcıları katıldı.
Bakan Pakdemirli’ye Teşekkür Etti
Programda söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin tarım ve hayvancılığa yönelik projelerinin yanı sıra, dev yatırımları ile ilgili sunum yaptı. Başkan Ergün, Manisa’ya yönelik destek ve katkıları nedeniyle Tarım Bakanı Pakdemirli’ye teşekkür etti. Başkan Ergün'ün ardından söz alan ilçe belediye başkanları da, Bakan Pakdemirli'ye taleplerini ilettiler. Programın sonunda Başkan Ergün, Bakan Pakdemirli'ye günün anısına özel vazo hediye etti.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"