Barçın Spor, Türkiye genelinde yeni yatırımcılar arıyor

Türkiye’nin spor perakende giyim zinciri Barçın Spor, Türkiye genelinde yeni yatırımcılar arıyor. Barçın Spor Genel Müdürü Celal Kaya, Türkiye’de yatırım yapılacak en kazançlı sektörlerin başında spor giyim sektörünün geldiğini söyledi.

Barçın Spor, Türkiye genelinde yeni yatırımcılar arıyor
29 Haziran 2018 - 18:06

60 yıllık tecrübe ve sayıları 50’ye yaklaşan mağazasıyla spor mağazacılık anlamında önemli bir tecrübeye sahip olduklarını vurgulayan Genel Müdür Celal Kaya, özellikle genç nüfusun ülkedeki oranına dikkat çekti. Kaya şunları söyledi: “14-27 yaş grubunu incelediğimizde Türkiye’de yatırım yapılacak en kazançlı sektörlerin başında spor giyim sektörü yer alıyor. Adidas, Nike, Puma, Lacoste, Skechers, Reebok, Converse, Hummel, Lotto, Arena, Speedo, Colombia, Merrel, gibi dünyaca ünlü markalar ülkemizde yatırımlarını büyütmeye devam ediyorlar. Dünyada spor giyim sektörü 200 milyar dolarlık rakamlara doğru ilerliyor. Ülkemizde önümüzdeki dönemde bu hacimden payını artırarak almayı sürdürecektir.”

Barçın Franchising Satış Direktörü Fuat Demirkapı ise gerek deneyim, gerekse spor mağazacılık avantajları nedeniyle son yıllarda yatırımcı sayılarını artırdıklarını belirterek, bu konuda çok seçici davrandıklarını vurguladı. Demirkapı Barçın Mağazaları’na yatırım yapacakları; ortak ürün havuzu, lojistik güç, tek elden erişim, personel eğitimi, anahtar teslim mağaza, profesyonel danışmanlık ekibi, yüksek kar marjı gibi avantajların beklediğini belirtti.

Demirkapı, “Amacımız en doğru noktalarda doğru yatırımcılarla bir araya gelmek. Bu işi meslek edinmek isteyenler öncelikli tercihimiz. Önümüzdeki 3 yılda ülke genelinde istikrarlı bir büyüme ön görüyoruz. Genç nüfus ve marka ortaklarımız en büyük sinerjimizi oluşturuyor” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...