Barcelona Seafood Expo Global'de Kılıç Deniz rüzgarı

Ülkemizde su ürünleri sektörünün lideri olan Kılıç Deniz, 26-28 Nisan tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Seafood Expo Global 2022 Fuarı’na aktif bir katılım gösterdi.

Barcelona Seafood Expo Global'de Kılıç Deniz rüzgarı
29 Nisan 2022 - 13:52
Ülkemizde su ürünleri sektörünün lideri olan Kılıç Deniz, 26-28 Nisan tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Seafood Expo Global 2022 Fuarı’na aktif bir katılım gösterdi.

Küresel bazda su ürünleri ve gıda sektörlerini buluşturan ve dünyanın en önemli fuarlarından kabul edilen Barcelona Seafood Expo Global 2022’de Kılıç Deniz, hem fuar katılımcılarının hem de ziyaretçilerin gözdesi oldu.

Dünyanın en büyük fuarlarından kabul edilen Seafood Expo Global’de büyük ilgi gören Kılıç Deniz standına AB ülkeleri dışında Ortadoğu, Afrika, ABD, Kanada, Brezilya gibi ülkelerden ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Su ürünleri ve balığın insan sağlığı için son derece faydalı olduğunu ifade eden Kılıç Deniz’e bağlı KLC Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, düzenlenen bu önemli fuarlarda hem Türkiye su ürünlerini ve balığını hem de Kılıç Deniz kalitesini tanıtmaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Kalitenin adı: Kılıç Deniz
Seafood Expo Global 2022’nin sektörün bileşenlerini buluşturma açısından önemli bir organizasyon olduğunu söyleyen  Kızıltan, “Kılıç Deniz’in uzun yıllardır edindiği tecrübe ve bilgi birikimleri doğrultusunda, hem ürünlerimizi hem de ülkemizi tekrar dünya pazarında tanıtma fırsatı bulduk. Kılıç Deniz’e gösterilen ilgi ve alakadan memnunuz, sektörde tüm gücümüzle üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Özellikle insan sağlığı açısından balığın önemini ve Kılıç Deniz kalitesini küresel ölçekte vurgulamaya özen gösterdiklerini belirten Kızıltan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Hem küresel fuarlar hem de yurt içindeki gıda ve su ürünleri fuarlarına katılım göstermeyi sektörel bir sorumluluk olarak görüyoruz. Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde balık tüketimimiz maalesef düşük. Bunu değiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Dünya sofralarına Türkiye’den küresel bir marka sunuyor olmak bizi son derece gururlandırıyor”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...