Bakan Yardımcısı Demircan'dan Başkan Muhittin Böcek'e geçmiş olsun ziyareti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'dan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e geçmiş olsun ziyareti

Bakan Yardımcısı Demircan'dan Başkan Muhittin Böcek'e geçmiş olsun ziyareti
03 Ekim 2020 - 19:35
57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin açılışı için Antalya’ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti. Tedavisi devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Demircan, “Öğrendiğimiz kadarıyla her şey çok olumlu seyrediyor. Festival vesilesiyle geldiğimiz Antalya’da Başkanımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik” dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret ederek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavi süreci hakkında doktorlardan bilgi aldı. Başkan Böcek’in ağabeyi Şadi Böcek ve oğlu Gökhan Böcek tarafından karşılanan Demircan, Başkan Böcek’in doktorları ile görüştü. Demircan, “Hekimlerimiz olaya vakıf ve sürecin giderek iyiye gittiğini onlardan da duymuş olduk” diye konuştu.

“HER ŞEY OLUMLU SEYREDİYOR”
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 57’ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin açılışı için Antalya’ya geldiğini ve bu vesile ile Başkan Böcek’i de ziyaret ettiğini söyleyen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan şöyle konuştu, “Sayın Başkanımızın son durumunu öğrenmek ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istedik. Öğrendiğimiz kadarıyla her şey çok olumlu seyrediyor. Hekimlerimiz olaya vakıf ve sürecin giderek iyiye gittiğini duymuş olduk. Bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun diyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...