BÉGUM BDH'dan Geleneksel Düğün Kodlarını Sarsacak Bir Koleksiyon

Şehirli ve modern formların zamansız detaylarla buluştuğu BÉGUM Bridal Design House Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu, felsefesiyle bir yandan geleneksel düğün kodlarını sarsarken, diğer yandan güzellik ve zerafet tanımlarını yeniliyor...

BÉGUM BDH'dan Geleneksel Düğün Kodlarını Sarsacak Bir Koleksiyon
20 Kasım 2019 - 13:30

İlhamını genç ve sofistike şehirli kadından alan BÉGUM BDH Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu, üç farklı konseptten oluşuyor:

MODERN:

Şehirli, özgür ve sanatçı ruhlar için tasarlanan bu Koleksiyon’da, sade formlar devasa kol detayları ile buluşuyor. İki parçalı modeller, ince askılı slip ve tulum üstüne pelerinler, pantolon alternatifleri ile modern gelinliklere inci detayları romantizm ekliyor.

WHIMSICAL

İşlemelerin ve dantellerin klasikleştirmediği Koleksiyon’da fantastik detaylar ön plana çıkıyor. Koleksiyona kabarık bulutsu kollar, yıldızlar, tül çiçek işlemeler, pliseler sürpriz ve eğlence katıyor.

COUTURE GLAM

Couture işçiliği ve el zanaatinin yoğunlaştığı Koleksiyon, kabarık formlu gelinliklerle metropolit gelinin en ihtişamlı halini gözler önüne seriyor.

BÉGUM BDH Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu’ndaki minimal çizgiler, trend detaylarla birleşerek sezonun anahtar görünümlerini gözler önüne seriyor. Zamansız, klas ve abartıdan uzak tasarımlar, doğallığın ve akışkanlığın ön plana çıktığı masum ve modern gelinliklerde buluşuyor.

###

BEGÜM SALİHOĞLU  hakkında: Begüm Salihoğlu, New York Parsons School of Design’da tasarım okudu. 2002-1008 yılları arasında Jil Stuart, Oxford Collections, Via Malaura Paris, Hussein Chalayan ve Alessandro dell’Acqua gibi önemli global markalarda çalışan Salihoğlu, 2008 yılından bu yana kendi couture ve gelinlik koleksiyonlarını üretmektedir. Bir çok ulusal ve uluslar arası başarıya imza atan Begüm Salihoğlu, Beyonce’nin düzenlediği House of Dereon’ da birincilik kazanmıştır. 2017 yılından Barcelona Bridal Week’e katılan başarılı tasarımcı Salihoğlu, son üç yıldır New York Bridal Week’ te yer almakta ve İngiltere, Hong Kong, Kanada, Taiwan, Kore, Çin, New York, Tokyo’nun gözde gelinlik mağazalarında dünyaca ünlü markalar arasında yer almaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"