Ayvalık Amfi Tiyatroya Candan Erçetin İmzası

Şarkılarıyla Türk halkının sevgilisi haline gelen Candan Erçetin Kerki ve Solfej tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ayvalık Amfi Tiyatro'da muhteşem bir konser verdi.

Ayvalık Amfi Tiyatroya Candan Erçetin İmzası
28 Temmuz 2018 - 15:18

Performansının yanı sıra yıllara meydan okuyan güzelliği ile de herkesi büyülemeyi başaran Candan Erçetin, dillere dolanan şarkıları ile de kendisini dinlemeye gelen misafirlerine tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

Melek kanatlarını andıran motiflerle bezli buz mavisi bir elbise il çıktığı Ayvalık Amfi Tiyatro sahnesinde konserinin sonlarına doğru Balkan ezgileri ile coşkuyu ikiye katlayan Erçetin, vokalistleri ile birlikte ''Sallana sallasana mendilini'' adlı anonim eserde ise adeta mendil şov yaptı.

Daha önce de Bodrum konserinde darbuka çalarak müzikseverlere büyük sürpriz yapan Candan Erçetin, Ayvalık'ta mendili ile geceye damgasını vurdu. Bu anlarda kendisine eşlik eden seyircileri ''oturmaya mı geldik? haydi oturanlarda kalksın, bize eşlik etsin. Bu gece bizim gecemiz'' sözleri ile coşturan başarılı sanatçının enerjisi gece boyunca hiç düşmedi.

Yaklaşık iki buçuk saat kaldığı Amfi Tiyatro Sahnesinden alkışlar eşliğinde inen Candan Erçetin, ''artık arayı bu kadar açmayacak, sık sık bulaşacağız.'' diyerek konserini noktaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"