Ayşen: "Hoşuna mı Gidiyor'u banyoda yazdım!"

Capacity AVM’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen “Yasemin Şefik ile İki Koltuk” bu hafta, sevilen şarkıcı Ayşen’i ağırladı...

Ayşen: "Hoşuna mı Gidiyor'u banyoda yazdım!"
22 Ekim 2018 - 19:18

Şarkıcı ve söz yazarı Ayşen, Yasemin Şefik’in sorularını yanıtladı. Uzun zamandır müzik piyasasından uzak olan Ayşen, “Bunlar Var Ya” adlı parçasıyla suskunluğunu bozdu. “Kulüp, Adeyyo ve Hoşuna mı Gidiyor” gibi birçok sevilen şarkının söz yazarı olan Ayşen, şarkı sözlerini nasıl yazdığını anlattı.

“Hoşuna mı Gidiyor”u banyoda yazdım!

Ece Seçkin’in yorumladığı “Adeyyo ve Hoşuna mı Gidiyor” şarkılarının nasıl ortaya çıktığını anlatan Ayşen, “Bir gün evdeyiz Kemal birden heyecanla ‘Ayşen ben bir melodi buldum’ dedi. ‘Hoşuna mı gidiyor’ diye o başladı ve melodiyi dinletti. Hemen ardından bende ‘Kaç kere demeli bir insana’ dedim. Ve hemen kalem kâğıt istedim. 25 dakikada biz bu şarkıyı tamamladık. İlk çıktığı günden beri her tıklanmasını büyük bir heyecanla takip ediyorduk, sayısı milyon olunca ‘Kemal 10 milyon tıklanmış’ dedim. ‘Yok, o 10 bindir’ falan dedi. O noktada hepimizin hayatı değişti” şeklinde konuştu.

Klip çekmesek bile tüm şarkıları biliyorlardı!

Yasemin Şefik’in, “90’lardan bu yana müzik piyasasında neler değişti?” sorusunu yanıtlayan Ayşen, “O zamanlar bir albüm yaptığımızda klip çekmesek bile konsere gelenler diğer şarkıları da ezbere söyleyebiliyordu. Fakat şu anda albümün çok çabuk tüketildiğini düşünüyorum. Sadece klip çekilen şarkılar ön plana çıkıyor ve bu durum biraz üzücü” dedi.

Capacity’nin sosyal medya üzerinden her hafta gerçekleştirdiği “Yıldızlı Moda Günleri”nin kazanını, bu hafta hediyesini Yasemin Şefik ve konuğu Ayşen’in elinden aldı. Sezonun en tren ve en şık kombinlerinin sahibi olmak istiyorsan, yarışmaya katıl, Capacity’nin büyülü dünyasında sen de yerini al!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"