Aynur Aydın'ın albümü dünya yıldızlarının aranjörüne emanet!

AYNUR AYDIN’IN ALBÜMÜ DÜNYA YILDIZLARININ ARANJÖRÜNE EMANET!

Aynur Aydın'ın albümü dünya yıldızlarının aranjörüne emanet!
13 Aralık 2018 - 20:23

‘Salla’ isimli teklisiyle müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan ve listelerin zirvesine doğru ilerlemeye devam eden başarılı sanatçı Aynur Aydın, 2019 yazında çıkacak yeni albümü için çalışmalara başladı. Aynur Aydın, projenin bestelerini ve aranjelerini Lara Fabian, One Direction, Loreen gibi dünya çapında isimlerle çalışan ünlü müzisyen Moh Denebi’ye emanet ediyor. Daha önce Bi Dakika ve Ayrılıklar Mevsimi’ni Aynur Aydın’la ortak besteleyen Denebi, yoğun programına rağmen Aynur Aydın’ı kırmadı. Aydın, geçtiğimiz günlerde albümüyle ilgili görüşmek için Stockholm’e gitti. Denebi ile yeniden el sıkışan Aynur Aydın, yeni yılda stüdyoya girecek. Denebi de albüm çalışmaları için 10 gün İstanbul’da kalacak.

“DÜNYA MÜZİĞİYLE BÜYÜYÜP, TÜRK KİMLİĞİ TAŞIMAK ŞARKILARIMA RUH KATIYOR”

Münih doğumlu sanatçı Aynur Aydın, müzikte her türlü yeniliğe açık olduğunu vurgulayarak “Ben ufuk açıcı ve evrensel isimlerle çalışmayı seviyorum, kendi dünyamı kısıtlamıyorum. Dünya müziğiyle büyüyüp, Türk kimliği taşımak hem şarkılarıma ruh katıyor, hem de yaratıcılık anlamında beni besliyor. Bugüne kadar yapmaya gayret ettiğim öncü projeler ve fikirlerle meslektaşlarına ilham veren bir sanatçı olmaya çalıştım. Bundan sonra da öyle olacak” açıklamasını yaptı.

Moh Denebi ise “ Aynur Aydın’la çalışmayı çok seviyorum. Kocaman bir kalbi var ve müzik konusunda tanıdığım en cömert insan” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"