Ayla Çelik'ten yaza coşkulu veda!

Türk pop müziğine kazandırdığı sayısız hit şarkıyla herkesi kendine hayran bırakan başarılı sanatçı Ayla Çelik, geçtiğimiz akşam Yeşilyurt Spor Kulübü’nün Yaza Veda Gecesi’nde sahne aldı.

Ayla Çelik'ten yaza coşkulu veda!
08 Eylül 2018 - 13:20

Kulüp Başkanı Necmettin Karabacak’ın organizasyonuyla gerçekleştirilen ve yoğun talep gören Yaza Veda Gecesi’nin rezervasyonları günler öncesinden doldu. 

Geçtiğimiz yıla damga vuran albümü “BEN”in çıkış şarkısı “Aşk Şarkıları” ile sahnesini açan Ayla Çelik; geçmişten bugüne uzanan ve her biri döneminin hiti olan yaklaşık 44 şarkı seslendirdi. Bir ara coşkulu seyirciyle bir araya gelmek için sahneden inen Ayla Çelik, uzun bir süre şarkılarını seyircilerin arasında, onlarla hep bir ağızdan söyledi.

Kendisini dinlemeye gelenler arasında çocukluk arkadaşlarını fark eden Ayla Çelik, arkadaşlarını sahneye davet ederek Melike Demirağ’ın klasikleşmiş şarkısı “Arkadaş”ı onlarla birlikte seslendirdi.

Vakko Couture imzalı siyah kısa bir elbise ile sahne alan Ayla Çelik, yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalarak kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...