Axis Kağıthane'de Sinan Ceceli ve Burak King rüzgarı

İstanbul gecelerini renklendiren Axisler’ de Yaz Konserleri hız kesmeden devam ediyor. Konser serisinin ikinci gününde Sinan Ceceli ve Burak King, Axis Kağıthane AVM’de sahneye çıktı. İki yıldız da sahne performanslarıyla sevenlerinden tam not aldı.

Axis Kağıthane'de Sinan Ceceli ve Burak King rüzgarı
05 Ağustos 2018 - 21:55

Axisler’de Yaz Konserleri ikinci gününde iki sevilen yıldızı ağırladı. Türk Pop Müziği’nin önemli isimlerinin aranjörlüğünü yaparak müzik dünyasına başarılı giriş yapan Sinan Ceceli ve ardından “Yanıyoruz” adlı şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan Burak King dün akşam Axis Kağıthane AVM’de hayranları ile buluştu.

Gecede ilk olarak Sinan Ceceli sahneye çıktı. Yaklaşık bir saat konser alanını dolduran binlerce kişiyi coşturan Ceceli’yi izlemeye gelenler arasında eşi Büşra Özdiş de vardı. Şahane bir kalabalığın kendisine eşlik ettiğini söyleyen Ceceli, müzik çalışmalarının çok iyi gittiğini ve eylül ayında sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkacağı söyledi. Genç yıldız, ağabeyi Mustafa Ceceli’nin de kendisine her konuda destek olduğunu ve yeni projelerde birlikte olacaklarını belirtti.

Sinan Ceceli’nin ardından sahneye Burak King çıktı. King dillere dolanan “Yanıyoruz”, “Koştum Hekime” adlı şarkılarını seslendirirken, sevenleri de hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnedeki enerjisiyle beğeni toplayan Burak King, konser sırasında Erkin Koray, Sezen Aksu, Harun Kolçak gibi isimlerin sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Axisler’de Yaz Konserleri kapsamında Axis Kağıthane AVM’de bugün Buray sahne alacak. Konserler serisi gelecek hafta Axis İstanbul’da devam edecek. Axis İstanbul’da 10 Ağustos’ta İlyas Yalçıntaş, 11 Ağustos’ta Alişan ve 12 Ağustos’ta Gökhan Türkmen sahne alacak.

 www.axiskonserleri.com 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...