Axis İstanbul'da hediye çarkı dönmeye başlıyor

Axis İstanbul AVM, 5 – 30 Ekim tarihleri arasında hafta içi her gün, aynı gün içinde toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine “Çarkıfelek Kampanyası” ile sürpriz hediyeler sunuyor.

Axis İstanbul'da hediye çarkı dönmeye başlıyor
05 Ekim 2020 - 15:25
Axis İstanbul AVM, 5 – 30 Ekim tarihleri arasında hafta içi her gün, aynı gün içinde toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine “Çarkıfelek Kampanyası” ile sürpriz hediyeler sunuyor. Aynı gün içinde tek katılım hakkının bulunduğu etkinlik,AVM’nin 1’inci katında 12.00 – 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek

Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM, “Çarkıfelek Kampanyası” ile ziyaretçilerinin alışverişlerini daha kazançlı hale getirmeyi amaçlıyor. 5 Ekim’de başlayan kampanya 30 Ekim’e kadar hafta içi her gün 12.00 – 20.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Aynı gün içerisinde en fazla bir katılım hakkı bulunan ve toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapan Axis İstanbul ziyaretçileri için geçerli olan hediye çarkı, sürpriz hediyeler için dönecek. Hediyelerin ve katılımın sınırlı olduğu etkinlik, Axis İstanbul AVM’nin 1’inci katında gerçekleşecek.

Kampanya Katılım Koşulları: 5-30 Ekim tarihleri arasında hafta içi her gün, aynı gün içinde toplamda 250 TL ve üzeri alışverişlerde tek katılım hakkı verilir. Her fatura ve fiş ile sadece 1 kez katılım hakkı verilir. Bir kişi aynı gün içinde en fazla 1 kere katılabilir. Hediye ürünler stoklarla sınırlıdır. Fiş/faturanın Axis İstanbul AVM içinde bulunan mağazalardan kesilmiş olması zorunludur. Axis İstanbul AVM etkinlikle ilgili her türlü değişikliği yapma, durdurma ve erteleme hakkını saklı tutar. Kampanyaya, yönetim ekibi, alışveriş merkezi yönetimi, alışveriş merkezi içerisinde yer alan mağaza sahipleri ve çalışanları, anonim ve limited şirketler, dernekler, sivil toplum örgütleri, alışveriş merkezine hizmet veren firma çalışanları ve 1. dereceden akrabaları, tüzel kişiler ve 18 yaşından küçükler katılamaz. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyaya katılım sınırlıdır.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...