Avon 135 yıllık doğrudan satış sistemini yeniden tanımlıyor

Güzellik kavramına kadınların hayatlarına fayda sağlama amacıyla değer katan Avon, kadın istihdamını artırmaya ve girişimci kadınlara destek olmaya devam ediyor.

Avon 135 yıllık doğrudan satış sistemini yeniden tanımlıyor
07 Mart 2022 - 11:20

Avon’dan güçlü kadınlara ‘Güçlü Bağlara Dayalı Satış’ modeli

Kadınların gücüne güç katmak, kadın istihdamını artırmak için 135 yılı aşkın bir süredir onlara desteğini sürdüren Avon, doğrudan satış sisteminin tanımını yeniden tanımlıyor. Dünya çapında bugüne kadar kadınlara sunduğu desteği de iki katına çıkartan Avon, yeni dönemde daha üretken daha verimli daha kazançlı bir gelecek ve güvene dayalı uzun soluklu bir işbirliği vaat eden ‘Güçlü Bağlara Dayalı Satış’ modeli ile ilerleyecek. 
  

Güzellik kavramına kadınların hayatlarına fayda sağlama amacıyla değer katan Avon, kadın istihdamını artırmaya ve girişimci kadınlara destek olmaya devam ediyor.

Avon, temsilcilerine dijital kanaldan da satış yapma olanağı sunan AvonON platformunun yanı sıra yeni dönemde doğrudan satış sisteminin tanımını da değiştiriyor. Daha üretken daha verimli daha kazançlı bir gelecek ve güvene dayalı uzun soluklu bir işbirliği vaat eden Avon,  ‘Güçlü Bağlara Dayalı Satış’ modeli olarak kadınlara pek çok avantajlar içeren bir sistem sunuyor.  Kadınlara destek sözünü bu yıl iki katına çıkartan Avon ve Avon Vakfı aynı zamanda bugüne kadar bağışladığı 1,1 milyar dolara ek olarak, dünya çapında kadınların mücadele ettiği konular için 1,35 milyon dolarlık bir destek daha vermeyi planlıyor. 
 

Avon’da çalışan bilim insanlarının yüzde 70’i kadın

Avon Türkiye Genel Müdürü Orkun Gül, “Avon olarak yıllardır Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca cesur, başarılı ve güçlü kadınla beraber, “Dünya için en iyi güzellik şirketi olmak” amacıyla çalışmaktan gurur duyuyoruz. Tüm dünyada kadınların mücadele ettiği davalara yönelik 1 milyar doların üzerinde bağışta bulunduk. Son 10 yılda dünyanın dört bir yanındaki hayır kurumlarına her yıl 10 milyon dolar bağışladık. 16,4 milyondan fazla meme taramasına fon sağladık ve aile içi şiddete maruz kalan 14 milyon kadına yardım ettik. Gençlerin başarılarına katkı sunmak için bugüne kadar 9.3 milyon dolardan fazla eğitim bursu sağladık. Biliyoruz ki güçlü kadınlar ile birlikte çalışarak herkesin hayalindeki daha iyi bir dünyaya ulaşabiliriz. Ve en önemlisi de inanıyoruz ki, kadınlar için iyi bir dünya herkes için iyi bir dünya olur. Kadınlar her şartta ve koşulda kendilerine inandıkları sürece olağanüstü başarılara imza atıyor. Biz de Avon olarak onların hayatın her alanında daha sağlıklı, kendi ayaklarının üstünde dimdik durmalarına destek olmak ve mutlu olmaları için çalışıyor, onların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu amaçla Dünya Kadınlar Günü’nde duyurduğumuz yeni Güçlü Bağlara Dayalı Satış modelimiz ile daha çok kadının hayatına dokunmayı amaçlıyor, onlara onların yol arkadaşı olmayı, hayallerini gerçekleştirme imkanı sunmayı hedefliyoruz. Bünyesinde yer alan bilim insanlarının %70'inin kadınlardan oluştuğu Avon ailesi olarak tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor